Ucenicul lui Iisus ~ jurnalul doctorului Sotirios Crotos ~

Preț: 7,00 lei
Disponibilitate: stoc lichidat
Autor:
ISBN: 973-7978-08-0
Editura:
Anul publicării: 2003
Pagini: 224
Format: 14 x 20 cm

Scrie o recenzie!

*
?
Completați numele sau diminutivul dumneavoastră
?
Adresa dvs de e-mail, câmp opțional. Completați dacă doriți să primiți prin e-mail eventualele replici/răspunsuri.
*
?
Scrieți un titlu relevant pentru review-ul dvs, folosind cuvinte reprezentative pentru descrierea produsului care urmează să o faceți.
*
?
Textul review-ului, vorbiți la obiect, oferiți câte mai multe detalii.
*
1 2 3 4 5
?
Acordați o notă produsului (în funcție de caracteristici, raport preț/calitate, etc.): de la cinci stele, dacă sunteți foarte mulțumit, până la o stea, dacă sunteți foarte nemulțumit.
*
?
Codul de siguranță, necesar pentru a face distincție între oameni și programele informatice automate care răspândesc spam
Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii

DESCRIERE

Jurnalul Doctorului Sotirios Crotos, cu titlul lui adevărat Întâmplări din viaţa dr. Sotirios Crotos, ucenicul lui Iisus Hrisţos, Fiul lui Dumnezeu cel Viu şi Adevărat a fost găsit, sub formă de papirus, într-o grotă din Munţii Libanului, de către un botanist în căutare de plante medicinale.

Acesta, s-a căţărat pe o stâncă, ca să ajungă la o plantă ce-l interesa, stânca s-a sfărâmat, iar el a căzut în grotă, viu şi nevătămat.

Acolo, întins pe pământ, era un schelet uman, având lipsă mâna dreaptă. Uitându-se mai atent, a remarcat craniul, care era ceva mai ridicat decât restul scheletului.

A dat la o parte totul şi a scos o lădiţă îmbrăcată în piele neagră, deosebit de fină, cam de 50/30 cm.
Când a deschis-o, şi-a dat seama, din conţinutul ei, că are în faţă o trusă medicală, cum aveau medicii în Antichitate.

Totul era în perfectă stare. Înăuntrul lădiţei erau mai multe punguţe de pânză albă.

Sub aceste cârpe, a găsit un rulou de papirus, înfăşurat în piele neagră, foarte fin, intact conservat, având pe copertă un cerc alb, cu o cruce albă în centru.
Neavând timp să-l desfacă, l-a aruncat în sacul ce-l purta în spate, peste plantele strânse; a vrut să ia şi lădiţa, dar, fiind prea încărcat, a renunţat, în speranţa că va reveni a doua zi, s-o ridice.

A făcut însă o groapă mai mare şi mai adâncă în grotă, a pus lădiţa în ea şi, deasupra ei, craniul şi scheletul, aşa cum le găsise.

Le-a acoperit cu pământ şi cu sfărâmăturile de stâncă şi, întrucât ziua era în declin, şi-a notat în memorie grota şi împrejurimile ei şi a plecat.

A doua zi, toată ziua şi, în continuare, o lună în şir, a căutat grota fără s-o mai găsească, aşa că s-a ales numai cu papirusul.
Întorcându-se în ţară şi cunoscând limba greacă, l-a tradus în limba latină şi l-a stilizat cu un specialist, care i-a spus că trebuie difuzat, deoarece conţinutul aparţine întregii lumi.

Botanistul a fost de acord, cu condiţia ca numele lui să nu fie divulgat.

Conţinutul cărţii a rămas intact, dar s-au făcut schimbări stilistice, ca să fie mai uşor de citit şi înţeles.

RECENZII

Spune-ne opinia ta despre acest produs! scrie o recenzie
Created in 0.0628 sec