Unde primesc comanda?

Coletul il puteti ridica de la Oficiul Postal arondat adresei pe care ati furnizat-o in formularul de comanda.

Când voi primi comanda?

Pentru titlurile aflate in stoc, termenul de livrare este de 3-5 zile de la efectuarea comenzii.

Cum plătesc?

Achitarea costului publicatiilor se face in momentul in care ridicati coletul de la oficiul postal arondat adresei pe care ati furnizat-o in formularul de comanda.

Există taxe de livrare?

Da,Valoarea taxei de transport este de 20 de lei indiferent de valoarea comenzii

Eşti din Bucureşti?

Momentan nu avem posibilitatea să facem livrari în Bucureşti. Persoanele cu domiciliul în Bucureşti sunt aşteptate la sediul firmei, unde beneficiază de 20% rabat comercial şi vor descoperi peste 20000 de titluri din toate domeniile.

Atenţie

Este posibil ca serviciile postale sa nu va anunte la timp despre sosirea coletului. In cazul in care timpul necesar sosirii coletului se prelungeste, va rugam sa va informati personal la oficiul postal arondat adresei Dvs.
"Lumea multimedia, internetul şi progresul de astăzi nu ar fi posibile fără existenţa cărţiii, care o fundamentează şi îi dă substanţă. Distribuitori de carte şi fani ai acesteia, am hotarât să vă aducem la cunostinţă şi prin intermediul Internetului bogata noastră ofertă din domeniul cărţii tiparite. Vă urăm bun venit în situl firmei Stand Agenţie Difuzare Carte."
Director Niculae Iacob

Stand Agenţie Difuzare Carte este cel mai mare distribuitor de carte din România. Dispunem de o bază de date de peste 20.000 de titluri structurată pe domenii. Agenţia noastră lucrează cu peste 900 de edituri active şi peste 1200 de clienţi – firme de difuzare en-gros şi cu amănuntul, librării, biblioteci judeţene, orăşeneşti şi comunale. De asemenea suntem recunoscuţi ca fiind agenţia care distribuie cele mai multe titluri de carte şcolară.

Enumerăm câteva dintre serviciile pe care le oferim editorilor şi clienţilor noştri:

  • condiţii avantajoase de închiriere a spaţiilor de expunere;
  • sistem informatic permanent;
  • internet la dispoziţia clientului pentru consultarea bazei proprii de date;
  • flux operaţional eficient;
  • accesul permanent la situaţia actualizată a stocurilor;
  • livrare promptă a comenzilor;
  • sistem avantajos de plăţi;

Agenţia noastră dispune de un spaţiu comercial dotat cu toate facilităţile unui centru modern pentru achiziţionarea şi distribuţia de carte. Stand Agenţie Difuzare Carte vine cu o concepţie nouă şi modernă în domeniul distribuţiei de carte. În toamna acestui an am deschis Târgul Permanent de Carte – primul centru comercial cu expoziţie şi vânzare de carte, venind în întâmpinarea cititorilor persoane fizice, care beneficiază de un discount de 20%.

Stand Agenţie Difuzare Carte
Str.Petru Rares nr. 11, sector 1, Bucureşti

Tel./Fax: 021-310.78.90
021-260.28.56
021-223.26.60
   
   
Târgul Permanent de Carte
   
Orar:
Luni - Vineri:
Sâmbătă:
8:00 - 18:00
8:00 - 14:00
     
     

Pasul 1. Găsiţi cărţile care vă interesează

Nu uitati sa folositi casuta de cautare rapida, aflata în partea de sus a monitorului! Introduceti date despre cartea căutată: titlu, editura, autor.

Pasul 2. Adăugaţi cărţile alese în coşul de cumpărături

Pentru aceasta apăsaţi pe butonul adaugă în coş situat în dreptul cărţii respective.

Pasul 3. Vizualizaţi conţinutul coşului de cumpărături

Daţi clic asupra butonului vezi coşul aflat în partea dreapta-sus a ecranului. Dacă v-aţi răzgândit în privinţa vreunui titlu de carte, este suficient să-i bifaţti căsuţa poziţionată în coloana Elimină. Pentru modificarea cantităţilor, folosiţi-vă de butonul actualizează coşul.

Pasul 4. Creaţi-vă un cont

Completaţi toate câmpurile obligatorii. Altfel contul nu va fi creat.

Pasul 5. Confirmaţi comanda

Mergeţi "la casă" şi confirmaţi comanda. După aceasta tot ceea ce vă rămâne de făcut este să aşteptaţi livrarea comenzii.

6. ATENTIE !!!

Va rugam ca la inregistrarea datelor pentru efectuarea unei comenzi sa verificati cu atentie corectitudinea adresei de mail utilizate si implicit adresa de livrare care trebuie sa corespunda cu cea din buletin pentru a putea ridica coletul de la oficiul postal.
Pentru orice fel de nedumerire puteţi să ne contactaţi la adresa de mail librarievirtuala@gmail.com.
Created in 0.0200 sec