Zodiile. Descifrează stelele. Reașază-ți viața - Autor: Carolyne Faulkner

Zodiile. Descifrează stelele. Reașază-ți viața - 
Autor: Carolyne Faulkner
Preț: 45,00 lei
Disponibilitate: în stoc
Autor:
ISBN: 978-606-789-167-6
Editura:
Anul publicării: 2019
Pagini: 360
Categoria: Astrologie

DESCRIERE

„O metodă nouă și inovatoare de transformare personală bazată pe stele." – Soho House

De mii de ani, oamenii privesc spre cerul nopții, căutând răspunsuri la problemele vieții. Și totuși, în zilele noastre, e foarte ușor să pierdem legătura cu universul și cu îndrumările importante pe care ni le poate oferi.
În Zodiile, renumita astrologă și life coach Carolyne Faulkner dezvăluie modul în care înțelepciunea străveche a stelelor îți poate da mijloacele necesare pentru a-ți trăi viața la potențial maxim.
Metoda originală folosită de Faulkner – astrologia dinamică – nu se referă la predicții nebuloase sau la destin. În schimb, te învață să-ți descoperi calitățile, bune sau rele, asociate cu astrograma ta – poziția planetelor în momentul în care te-ai născut – și să folosești aceste cunoștințe în procesul decizional și în relații.

Consultă Zodiile ca să afli ce trebuie să faci dacă:
- Ești un Taur inflexibil, care se opune schimbării. (Creează lucruri. Chiar și pregătirea unei mese te poate vindeca în moduri minunate.)
– Trăiești cu un Berbec, căruia îi place să discute în contradictoriu. (Nu încerca niciodată să stingi focul cu foc. Așteaptă până când partenerul tău se calmează ca să poți discuta despre ceea ce simți.)
– Ești influențat de Capricorn. (Renunță la nevoia de a te conforma. Structura este importantă, dar trebuie să fie flexibilă astfel încât să permită schimbarea adusă de dezvoltare.)

Carolyne Faulkner practică astrologia de peste un deceniu și are peste 250 de clienți care o consultă direct, cu regularitate. Este astrologul „de casă" al grupului Soho House din Londra.

RECENZII

Spune-ne opinia ta despre acest produs! scrie o recenzie
Created in 0.0679 sec