Vrajitorul apei, vol 1

Vrajitorul apei, vol 1
Preț: 35,00 lei
Disponibilitate: în stoc
Autor:
ISBN: 978-973-1930-23-7
Editura:
Anul publicării: 2009
Pagini: 352
Format: 13 x 20

DESCRIERE

În fiecare picătură de apă de izvor se află mai multă energie decât poate produce în prezent o centrală electrică de dimensiune medie.
APA - fundamentul vieţii. Totuşi, cât de des ne oprim pentru a observa adevărata sa importanţă, adevărata sa natură?
Viktor Schauberger a fost un geniu care a combinat spiritul său de observaţie a Naturii cu intuiţia sa briliantă şi cu inteligenţa sa ascuţită.
El a studiat apa toată viaţa - de la izvoarele de munte până la cursurile râurilor, şi de la sursele de apă din gospodărie până la centralele hidroelectrice - dezvoltând teorii profunde şi diferite radical de curentul general, despre această formă de energie, ceea ce i-a adus şi numele de Vrăjitorul apei.
Conform lui Schauberger, apa se aseamănă cu sângele din organism - cea mai importantă substanţă dătătoare de viaţă şi generatoare de energie de pe planetă.
Totuşi, dacă este mânuită greşit, cu ignoranţă, ea devine bolnavă afectând oamenii, animalele si plantele, cauzând slăbiciune fizică iar în cazul oamenilor ea produce şi deteriorarea morală, mentală şi spirituală.
În această carte veţi găsi informaţii despre:
- pulsaţia naturală a apei şi cum poate fi ea menţinută;
- cum diferenţe minuscule ale temperaturii apei influenţează
funcţionarea naturală a apei în pământ, în plante şi în râuri;
- conversia naturală a apei sărate în apă proaspătă;
- consecinţele sterilizării şi clorinării apei
Callum Coats a colecţionat, tradus şi editat materialele pentru ceea ce promite a fi cel mai complet studiu despre munca şi viaţa extraordinară pe care a avut-o Viktor Schauberger.
Seria de patru volume, din care acesta este primul, Ecotehnologii, include studiile lui Schauberger despre apă, sol, copaci şi fertilitate, dar şi aplicaţii practice extraordinare pentru a conlucra cu Natura şi pentru a genera Free Energy.

RECENZII

Spune-ne opinia ta despre acest produs! scrie o recenzie
Created in 0.0203 sec