Vocile animalelor ~ comunicare telepatică în reţeaua vieţii ~

Vocile animalelor ~ comunicare telepatică în reţeaua vieţii ~
Preț: 28,00 lei
Disponibilitate: stoc indisponibil
Autor:
ISBN: 978-973-7978-85-1
Editura:
Anul publicării: 2007
Pagini: 380
Format: 14 x 20 cm

DESCRIERE

Potrivit celor spuse de Echo, o iapă arabă: „Oamenii sunt fiinţe ce aparţin iubirii, care au uitat ce înseamnă iubirea şi cine sunt ei”.

În cartea Vocile animalelor, Dawn Baumann Brunke le oferă animalelor precum Echo, o voce - o linie directă de comunicare cu mintea omenească, redeschizând dialogul şamanic cu regnul animal, de care se bucurau strămoşii noştri.

Ea prezintă zeci de conversaţii revelatoare între oameni şi animale, dirijate la nivel telepatii chiar de către ea însăşi şi de către alţi profesionişti care comunicau cu animalele, printre care Penelope Smiţh, dr. Jeri Ryan, Carol Gurney şi Raphaela Pope.

Aceste comunicări lucide şi elocvente ne reamintesc că atunci când suntem deschişi spre a sta de vorbă cu animalele, ne deschidem spre straturi mai profunde din noi înşine.
Colaboratorii principali ai acestei cărţi sunt chiar animalele - orice, de la pisici şi câini, la lei şi balene - care arată că sunt fiinţe conştiente, că au propriile gânduri, emoţii şt motive de ordin spiritual de a se aria pe această planetă.

O turmă de lame discută despre diferenţa dintre individualitate şi conştiinţa de grup; delfinii explică ce este muitidimensionalitatea; un papagal vorbeşte despre viaţa sa anterioară, în care a fost călugăr budist; iar o pisici rezintă care este valoarea umbrei.

Povestea despre felul în care a reuşi Brunke să treacă peste scepticismul pe care l-a avut la început şi cum a învăţat să audă aceste voci ale animalelor ne invită pe toţi să ne redefinim concepţiile despre adevărata natură a conştiinţei animale.

RECENZII

Spune-ne opinia ta despre acest produs! scrie o recenzie
Created in 0.0472 sec