Vita Sexualis

Vita Sexualis
Preț: 18,90 lei
Disponibilitate: stoc lichidat
Autor:
ISBN: 978-606-8073-38-5
Editura:
Anul publicării: 2009
Pagini: 144
Format: 10,4 x 17,8
Categoria: Beletristica

DESCRIERE

Volumul Vita sexualis, scris de unul dintre cei mai mari romancieri japonezi, este un important precursor al romanului modern în care vom face o cură de conştientizare sexuală, şi vom descoperi lumea erotică din artă şi literatură.

De la prima întâlnire a copilului Shizuka cu gravuri pe lemn al căror leitmotiv era plăcerea - Ukiyo-e - realizate de artiştii japonezi prin utilizarea tehnicii blocurilor de lemn şi până la prima întâlnire a tânărului în vârstă de 20 de ani cu o curtezană profesionistă, Ogai a ales că creeze o istorie sexuală care întruchipează cele două aspecte ale naturii unui bărbat: trupul şi spiritul în toată complexitatea sa psihologică. Rezultatul acestei investigaţii este aducerea în mintea cititorului a complexei lumi sexuale din timpul erei Meiji din Japonia.

În romanul lui Ogai, eroul trebuie să se confrunte cu lumea femeilor, de la prostituate la marile curtezane ale vremii. Dar, în timpul tuturor escapadelor sexuale şi confruntărilor, el îşi păstrează echilibrul, observă, comentează, uneori cu umor, alteori cu seriozitate, dar întotdeauna cu autocritică.

RECENZII

Spune-ne opinia ta despre acest produs! scrie o recenzie
Created in 0.0647 sec