Visul meu, povestea mea

Visul meu, povestea mea
Preț: 29,00 lei
Disponibilitate: în stoc
Autor:
ISBN: 978-973-8495-55-5
Anul publicării: 2010
Pagini: 272
Format: 13 x 20
Categoria: Beletristica

DESCRIERE

Céline Dion: Visul meu, Povestea mea, autobiografia uneia dintre cele mai cunoscute si indragite cantarete ale planetei, apare la Editura BusinessTech International. Cantareata care a facut senzatie pe toate scenele internationale este un exemplu a ceea ce poate deveni o femeie atunci cand are un vis si face orice sacrificiu ca sa si-l atinga.

Céline Dion este artistul cu cel mai mare numar de albume vandute din toate timpurile. in 1996, cand a cantat la ceremonia de deschidere a Jocurilor Olimpice din Atlanta, vocea sa a impresionat 3,5 miliarde de spectatori si telespectatori din intreaga lume. A vandut peste 200 de milioane de exemplare din albumele in limba engleza (produse de Sonny Music Entertainment), alte milioane din cele continand piese in limba franceza si peste 20 de milioane de exemplare ale single-ului My Heart Will Go On, de pe coloana sonora a filmului Titanic. Let’s Talk About Love a spulberat orice statistici: 11,5 milioane de copii comandate inainte de lansarea albumului; 20 milioane de copii vandute in prima ora si jumatate de dupa lansare.
Céline Dion s-a nascut intr-o familie din clasa medie, fiind cea mai mica din cei paisprezece copii. A sustinut primul recital cocotata pe masa din bucatarie, visand sa devina un star. "Copil fiind, spune Céline, aveam doua vise: sa devin o cantareata celebra in intreaga lume si sa-mi intalnesc sufletul pereche, sa fiu iubita si sa iubesc. Am avut noroc." Citindu-i cartea, se vede ca a fost vorba mai mult de munca decat de noroc, ca si in cazul altor oameni celebri.

Céline deschide paginile povestii vietii ei pentru noi, cititorii, si ne invita cu generozitate in turnee, in studioul de inregistrare si in spatele scenei, acolo unde poti sa vezi cum munca incredibila construieste magia. Cartea sa nu este o cronica seaca a succeselor profesionale si a intalnirilor cu legende ale industriei spectacolelor, ci este o veritabila poveste de dragoste. Ne este dezvaluita o poveste de dragoste demna de marile romane, al carei rezultat fericit a fost casatoria cu René Angelil, impresarul si sufletul ei pereche. Drama traita de ei doi la vestea ca René suferea de cancer este redata in cuvinte graitoare, si la fel lupta impotriva bolii. Victoria obtinuta a intarit iubirea care ii uneste si aceasta si-a gasit implinirea in.emotia sentimentelor materne.

RECENZII

Spune-ne opinia ta despre acest produs! scrie o recenzie
Created in 0.0775 sec