Vise curajoase - Dr. Alberto Villoldo

Vise curajoase - Dr. Alberto Villoldo
Preț: 33,00 lei
Disponibilitate: în stoc
Autor:
ISBN: 9786066392716
Editura:
Anul publicării: 2016
Pagini: 256
Format: 13x20 cm
Categoria: Spiritualitate

DESCRIERE

Vise curajoase. Cum visează şamanii lumea întru fiinţare (ediție revizuită)

Fizica modernă ne spune că visăm lumea întru ființare prin fiecare gând ce ne trece prin minte. Fascinanta carte Vise curajoase ne arată cum să ne visăm lumea cu putere și cu har.

Șamanii din America au înțeles nu numai că ne creăm propria experiență legată de lume, ci și că visăm întru existență însăși realitatea naturii, ceea ce conferă un sens cu totul nou și constructiv vechii idei că viața este doar un vis. Dacă nu îți visezi activ propria viață, atunci te limitezi la coșmarul visat de alții. Cartea de față ne învață cum să ne trezim din coșmarul colectiv și cum să începem a visa o viață aflată sub semnul curajului și al grației, participând astfel un vis sacru pe care șamanii în cunosc și îl cultivă de multe veacuri.

Reputatul antropolog și șaman dr. Alberto Villoldo ne dezvăluie învățăturile străvechii înțelepciuni a șamanilor din întreaga lume, explicând în pagini pline de inspirație cum se naște conștient realitatea din matricea invizibilă a creației. Aflăm astfel cum să interacționăm cu această matrice pentru a visa o viață de pace, sănătate și abundență. Nu avem nevoie decât de curaj pentru a crea bucuria pe care ne-o dorim!

RECENZII

Spune-ne opinia ta despre acest produs! scrie o recenzie
Created in 0.0909 sec