Vindecarea profundă - Canfield Cheryl

Vindecarea profundă - Canfield Cheryl
Preț: 25,00 lei
Disponibilitate: în stoc
Autor:
ISBN: 9789731701899
Editura:
Anul publicării: 2015
Pagini: 224
Format: 13x20 cm

DESCRIERE

Vindecarea profundă. Puterea acceptării pe calea către starea de bine

La vârsta de 41 de ani, Cheryl Canfield a primit diagnosticul de cancer cervical avansat. Împotriva avertismentelor medicilor, ea a refuzat intervenţiile chirurgicale propuse.  În schimb, a hotărât să accepte moartea şi şi-a concentrat energia pe încercarea de a muri într-un mod decent. În decursul acestui proces, s-a vindecat.

            Vindecarea profundă este relatarea realistă a călătoriei lui Cheryl Canfield – care, din întâmplare, are experienţa unui miracol al zilelor moderne –, precum şi reflecţiile ei ulterioare cu privire la vindecarea fizică, emoţională, mentală şi spirituală. Povestea ei este presărată cu exerciţiile, visurile, vizualizările şi experienţele care au ajutat-o în procesul de vindecare – de la întâlnirile ei cu misticul modern Pelerinul Păcii până la acceptarea cancerului.

            Cheryl Canfield îşi rezumă tehnicile de vindecare – curăţarea emoţională, meditaţiile şi schimbările de stil de viaţă – în douăsprezece practici self-help de stare de bine, pentru ca și alţii să beneficieze de revelaţiile ei, câştigate cu greu, ca sursă de speranţă, inspiraţie şi sfaturi practice.

 

            Relevantă pentru oricine se află în căutarea evoluţiei personale şi a înţelepciunii de viaţă, Vindecarea profundă nu se referă numai la a muri sau a trăi, ci este o carte despre descoperirea vieţii şi trăirea ei deplină.

RECENZII

Spune-ne opinia ta despre acest produs! scrie o recenzie

Cărți noi - Dezvoltare personala

Created in 0.0397 sec