Viciul perfect - Claudia Tan

Preț: 57,90 lei
Disponibilitate: în stoc
Autor:
ISBN: 9786060881810
Editura:
Anul publicării: 2023
Pagini: 432
Categoria: Romane

DESCRIERE

Când antrenoarea Sienna Lane îl descoperă pe iubitul ei, Jax Deneris, în pat cu propria-i soră, are senzația că îi fuge pământul de sub picioare. În mai puțin de cinci minute, se trezește fără adăpost, fără prieteni și fără familie. Jurând să nu îl lase pe Jax nepedepsit, Sienna ticluiește rapid un plan de răzbunare care îl va lovi pe infidel acolo unde îl doare cel mai mult – în ringul de MMA.

Primul pas: trebuie să îl convingă cu orice preț pe Kayden Williams, rivalul lui Jax, să se antreneze cu ea.

La început, Kayden nu vrea să aibă nimic de-a face cu planurile Siennei, însă când își dă seama că tânăra ar putea să-i ofere un avantaj, cedează, lăsând-o mai întâi în casa lui, apoi în patul lui și, în cele din urmă, în inima lui. Dar, oricât de mult ar ține la Kayden, Sienna nu își poate lăsa furia să dispară, iar acest lucru amenință fundația șubredă a relației pe care au construit-o împreună, în ciuda experiențelor anterioare ratate.

Când Kayden îi dă un ultimatum – fie el, fie răzbunarea –, tânăra se vede silită să ia o decizie. Merită oare planul de a-i plăti polițele lui Jax să-și pună în pericol viitorul alături de Kayden?

 

„Noua ta obsesie în materie de romane de dragoste asezonate cu scene incendiare!” Girl Talk HQ

„O poveste cu lupte epice și de proporții epice, care a strâns peste 85 de milioane de lecturi pe platforma digitală Wattpad. Beneficiind deja de o ecranizare, este clar că Viciul perfect este un roman de succes în toate sensurile cuvântului, de la intriga captivantă până la capacitatea incredibilă de a se strecura în inimile cititorilor.” Asia Pacific Arts

 „Între dorința de răzbunare și un trecut dureros, mai rămâne oare loc și pentru altceva decât pentru prietenie?” Vital Source

RECENZII

Spune-ne opinia ta despre acest produs! scrie o recenzie
Created in 0.0431 sec