Viata secreta a printesei Diana

Viata secreta a printesei Diana
Preț: 34,90 lei
Disponibilitate: în stoc
Autor:
ISBN: 973-8457-86-6
Editura:
Anul publicării: 2004
Pagini: 456
Categoria: Biografii

DESCRIERE

COLECTIA: BIOGRAFII
VIATA SECRETA A PRINTESEI DIANAAutor:BURRELL Paul
Traducerea: FRATILA Augustin, STROIA Anastasia, GEORGESCU Barrie Panait, IOVU Marilena

Paul Burrell , intendentul si valetul Dianei, Printesa de Wales, omul pe care il numea "stanca mea", prezinta in premiera partea ascunsa a unui capitol senzational din istoria Casei de Windsor.
Cartea dezvaluie secrete socante despre puterea in absolutul ei, despre aliantele cele mai insolite puse in slujba regalitatii, expliciteaza imagini si scrisori avand ca protagonisti personaje din randul intai al Casei Regale britanice, povesteste lucruri ce vor avea darul de a rescrie istoria, ca unicate in arhiva femeii de exceptie care a fost Diana, Printesa de Wales.

Este marturia unuia dintre cei mai credinciosi oameni care s-a aflat timp de douazeci si unu de ani, pe rand, in slujba Reginei si a Printesei Diana. Treptat, acesta a devenit insotitor constant si confident al Printesei de Wales, careia i-a ramas fidel pana la moartea acesteia, in 1997 si chiar dupa aceea, pentru ca Paul Burrell si sotia lui au fost desemnati manageri ai Fondului Memorial Diana, Printesa de Wales.

Viata secreta a Printesei Diana este o carte unica, prin credibilitatea si minutia faptelor, scrisa de cel care era, conform marturisirilor printesei, "unicul om in care pot avea incredere", unicul care poate desparti, in acest caz, legenda de adevar.

RECENZII

Spune-ne opinia ta despre acest produs! scrie o recenzie
Created in 0.0506 sec