Viata necunoscuta a lui Iisus Hristos

Viata necunoscuta a lui Iisus Hristos
Preț: 20,00 lei
Disponibilitate: stoc indisponibil
Autor:
ISBN: 978-606-8293-00-4
Editura:
Anul publicării: 2011
Pagini: 160
Format: 13,5 x 20,5 cartonat
Categoria: Religie

Recomandă unui prieten

De la:

*
?
Completați numele dumneavoastră
?
Completați adresa dumneavoastră de e-mail

Către:

*
?
Completați numele prietenului dumneavoastră
?
Completați adresa de e-mail a prietenului dumneavoastră
*
?
Codul de siguranță, necesar pentru a face distincție între oameni și programele informatice automate care răspândesc spam

DESCRIERE

Viata necunoscuta a lui Iisus Hristos ne prezinta intr-o forma nealterata de timp, oralitate si diverse traduceri, textul cronicilor tibetane despre„Sfantul Issa”. Acesta nu este altul decat Iisus Hristos. Jurand sa consemneze obiectiv atat evenimentele petrecute in mijlocul lor cat si vestile aduse de negustorii si dervisii ce vizitasera locuri straine, calugarii tibetani ne ofera o viziune bulversanta asupra vietii Fiului lui Dumnezeu.

Iisus Hristos, intre 13 si 29 de ani, perioada ce lipseste cu desavarsire din evangheliile crestine, a trait si a propovaduit in India si in Tibet, zguduind lumea brahmanilor si a budistilor, ne spun cronicarii tibetani.

Cel care citeste si intelege cu adevarat vorbele Sfantului Issa, consemnate in pergamentele descoperite de Nicolas Notovitch, isi va da seama ca doar Iisus Hristos ar fi putut sa le rosteasca. Prea este prezent in ele Marele Adevar ca sa fie doar o fericita coincidenta.

RECENZII

Spune-ne opinia ta despre acest produs! scrie o recenzie
Created in 0.0454 sec