Viata inainte de viata ~ o cercetare ştiinţifică a amintirilor despre vieţi anterioare la copii ~

Viata inainte de viata ~ o cercetare ştiinţifică a amintirilor despre vieţi anterioare la copii ~
Preț: 15,00 lei
Disponibilitate: în stoc
Autor:
ISBN: 978-973-7978-93-6
Editura:
Anul publicării: 2007
Pagini: 240
Format: 14 x 20 cm

DESCRIERE

Jim Tucker ne oferă o perspectivă clară, concisă şi extrem de raţional elaborată în urma unei investigaţii care s-a desfăşurat pe parcursul a patruzeci de ani, a ceea ce reprezintă în mod cert cea mai bună mărturie care atestă existenţa reîncarnării.

Suntem norocoşi să avem în el un vrednic urmaş al lui Ian Stevenson. - TOM SHRODER, autor al cărţii Old Souls: Compelling Evidence from Children Who Remember Past Lives.

Oricine are o minte deschisă, la citirea cărţii lui Jim B.Tucker îşi va da seama că este momentul ca ideile noastre convenţionale asupra vieţii şi morţii să fie reevaluate.

Posibilităţile prezentate de această carte pentru destinul uman sunt la fel de optimiste, pe cât este de sumbră perspectiva actuală.

Cartea Viaţă înainte de viaţă este extrem de importantă." - Dr. LARRY DOSSEY, autor al lucrărilor The Extraordinary Healing Power of Ordinary Things, Reinventing Medicine şi Healing Words.

Cu pregătirea sa de psihiatru în domeniul pediatric şi cu spiritul său iscoditor de om de ştiinţă, Dr. Jim Tucker abordează, cu o minte deschisă, una dintre cele mai surprinzătoare întrebări: Conştiinţa supravieţuieşte morţii?

Dr. Tucker prezintă noi perspective la această cercetare extraordinară şi ne aduce mai aproape de dezlegarea acestui mister etern.
Viaţă înainte de viaţă vine cu noi informaţii care se adaugă la domeniul ştiinţific din ce în ce mai impresionant al conştiinţei şi continuităţii minte/amintiri...

Această carte este vârful unui aisberg important, care va continua să ne extindă cunoştinţele despre realitatea spirituală a vieţii.

RECENZII

Spune-ne opinia ta despre acest produs! scrie o recenzie
Created in 0.0738 sec