Un secret minunat - Autor: Christina Lauren

Un secret minunat - 
Autor: Christina Lauren
Preț: 39,00 lei
Disponibilitate: în stoc
Autor:
ISBN: 978-606-400-678-3
Editura:
Anul publicării: 2019
Pagini: 344

DESCRIERE

Un director britanic înțepat.
O americancă aventuroasă.
Un scandal internațional fierbinte, gata să izbucnească.

Al patrulea volum din seria Beautiful Bastard

Bestseller New York Times şi USA Today


Ruby Miller este șocată de anunțul că va trebui să lase Londra pentru New York, unde firma ei are un contract important. Nu provocarea profesională o sperie, ci faptul că va fi nevoită să colaboreze îndeaproape cu Niall Stella, directorul executiv al firmei de planificare urbană la care lucrează ea și cel mai seducător bărbat din lume. Deși îl place de multă vreme, Ruby e sigură că Niall nici nu știe de existența ei... până când el o remarcă în timpul zborului transatlantic.
Recent divorțat, Niall este descurajat în privința femeilor. Chiar și așa, știe că fata originară din California este o ispită de neignorat. Odată ce își face o misiune din a-l ajuta pe britanicul sexy să se relaxeze, Ruby este de neoprit. La mii de kilometri de Londra, amorezilor le este ușor să se joace.
Dar oare finalul călătoriei de afaceri va duce și la dispariția relației lor?

„O combinație diabolică între un roman erotic și un episod din The Office… E un adevărat festin pentru iubitorii genului." - PerezHilton. com

„Extrem de sexy, dacă îți plac aventurile care încep repede și abundă în romantism..." - EW. com

„Scene fierbinţi şi tensiune insuportabilă..." - RT Book Reviews

Christina Lauren este pseudonimul literar al autoarelor Christina Hobbs şi Lauren Billings, care au devenit celebre cu seria Beautiful Bastard și au scris împreună paisprezece romane ce au ajuns în topul New York Times. Cărțile lor au fost traduse în peste 30 de limbi.
La Editura Trei, din seria Beautiful Bastard, au mai apărut Ticălosul seducător, Străinul seducător, Expertul seducător.
Află mai multe informații la ChristinaLaurenBooks. com, @ChristinaLauren pe Instagram sau @ChristinaLauren pe Twitter.

RECENZII

Spune-ne opinia ta despre acest produs! scrie o recenzie
Created in 0.0771 sec