TU - La regim. Ghid de funcţionare pentru o talie de invidiat

TU - La regim. Ghid de funcţionare pentru o talie de invidiat
Preț: 39,00 lei
Disponibilitate: stoc indisponibil
Autor:
ISBN: 978-973-669-752-4
Editura:
Anul publicării: 2009
Pagini: 440
Format: 18,5 × 23

DESCRIERE

Pentru prima dată în istorie, oamenii de ştiinţă descoperă dovezi medicale uimitoare referitoare la dietă - şi la motivele pentru care mulţi dintre noi se luptă cu propria greutate sau cu circumferinţa taliei. În acest moment, cercetătorii scot la iveală secrete biologice despre motivele pentru care tânjiţi după ciocolată, vă îndopaţi la restaurant şi depozitaţi atât de multe grăsimi.

Michael Roizen şi Mehmet Oz, cei mai de încredere medici americani şi autori ai bestsellerurilor din seria TU, traduc pe înţelesul tuturor aceste informaţii de ultimă oră, pentru a vă scăpa de centimetrii nedoriţi din jurul taliei. Ei fac acest lucru oferindu-vă cea mai bună armă împotriva grăsimii: cunoaşterea. Prin înţelegerea modului în care funcţionează sistemele dumneavoastră de stocare şi de ardere a grăsimilor, veţi învăţa cum să spargeţi codul adevăratului control asupra taliei, cu garanţie pe viaţă.

Roizen şi Oz vă prezintă în egală măsură informaţie, motivaţie şi acţiuni care să vă schimbe viaţa şi vă arată modul în care creierul, stomacul, hormonii, muşchii, inima, informaţiile genetice şi nivelul de stres interacţionează, determinând dacă vom fi slabi sau graşi. Autorii redefinesc termenul de siluetă sănătoasă şi vă poartă printr-un tur al organelor care vă influenţează dimensiunile corpului şi starea de sănătate. Vă veţi convinge definitiv că numărul pe care trebuie să vă fixaţi atenţia nu este cel al greutăţii dumneavoastră, ci cel al circumferinţei taliei, care indică riscurile medicale ale stocării unei cantităţi prea mari de grăsime.

Deoarece în lume există cel puţin tot atâtea planuri dietetice câte spamuri apar în e-mailuri, vă gândiţi poate că fiecare dintre noi ştie tot ce se poate şti despre ţinerea unei diete, despre grăsime şi despre motivele pentru care burţile noastre s-au mărit atât de mult. TU. La regim reprezintă mai mult decât un plan dietetic sau o serie de instrucţiuni şi sfaturi sau un regim excentric de tipul „mănâncă numai grăunţe“. Este un manual complet pentru controlul taliei. Furnizându-vă un set de noţiuni prin care oricare dintre sistemele de pierdere ponderală poate fi explicat, cartea vă va arăta cum să atingeţi şi să vă menţineţi dimensiunea ideală şi sănătoasă a corpului dumneavoastră. TU. La regim va funcţiona ca un sistem de operare care vă va uşura evoluţia viitoare în software-ul nostru pentru diete. După ce veţi fi învăţat despre biologia corpului dumneavoastră şi despre biologia şi psihologia grăsimii, veţi afla ce sunt dieta TU şi programul de exerciţii TU. Ambele sunt uşor de învăţat, de urmat şi de menţinut. Urmându-le, după o perioadă preliminară de două săptămâni, veţi pierde până la 5 centimetri din circumferinţa taliei.

Păstrând stilul inconfundabil al lui Roizen şi Oz, spiritul şi ironia lor, TU. La regim — Ghid de funcţionare pentru o talie de invidiat vă va schimba radical modul în care vă percepeţi şi în care priviţi alimentele pe care le consumaţi, astfel încât veţi ţine regim cu inteligenţă, nu din greu. Bun venit la regimul corpului dumneavoastră!MICHAEL F. ROIZEN este profesor de medicină şi anesteziologie şi secretar al departamentului de anesteziologie, medicină de urgenţă şi gestionarea durerii de la clinica din Cleveland.MEHMET C. OZ este profesor de chirurgie şi vicepreşedinte la Columbia University. Este director al Integrated Medicine Center şi al Cardiovascular Institute, New York Presbyterian.Revenind cu o nouă rundă amuzantă de biologie, echipa din spatele cărţii TU. Ghid de funcţionare îşi îndreaptă acum atenţia asupra metabolismului alimentar şi asupra nutriţiei, cu aceeaşi bine cunoscută abordare plină de umor şi înţelepciune. Roizen şi Oz adună la un loc nenumărate materiale — concursuri, „fapte“ şi secţiuni de tipul „distrugător de mituri“, împreună cu o dietă şi un plan de exerciţii, reţete şi un program special cu durata de două săptămâni — şi le serveşte în porţii mici, uşor de digerat, oferind cititorilor şansa de a absorbi şi de a aplica ceea ce au învăţat.

— Publishers WeeklySingura cale prin care o dietă poate funcţiona cu adevărat este aceea de a face mâncatul atât de uşor şi de automat, încât nici să nu vă daţi seama că ţineţi regim. Prin stilul lor amuzant, dr. Roizen şi dr. Oz vă învaţă despre propriul dumneavoastră corp — cum şi de ce stochează calorii, cum arde grăsimi şi cum reacţionează la alimentele cu care îl puneţi la încercare. În cele din urmă, ei vă vor oferi planul de dietă şi formulele care vă vor ajuta în drumul dumneavoastră către mărimea ideală, urmând să pierdeţi până la 5 centimetri din circumferinţa taliei în numai două săptămâni.Prin respectarea regimului TU şi a planului de exerciţii TU…
• Vă veţi reconsidera convingerile despre regimuri
• Veţi învăţa să vă controlaţi grăsimea corporală
• Nu vă veţi mai simţi înfometaţi niciodată
• Nu vă va mai oscila greutatea niciodată
• Vă veţi simţi mai bine, veţi arăta mai bine şi veţi trăi mai sănătos

RECENZII

Spune-ne opinia ta despre acest produs! scrie o recenzie
Created in 0.0726 sec