Transformă-te! Cum să devii ceea ce îţi doreşti

Transformă-te!
Cum să devii ceea ce îţi doreşti
Preț: 45,00 lei
Disponibilitate: în stoc
Autor:
ISBN: 978-973-88564-1-7
Editura:
Anul publicării: 2020

DESCRIERE

În această carte inovatoare şi antrenantă, Steve Andreas ne pune la dispoziţie un sistem clar prin care putem înţelege mai bine esenţa a ceea ce suntem. El distruge câteva mituri legate de concepţia despre sine şi respectul de sine, înlocuindu-le cu noţiuni utile şi de asemenea, furnizează strategii practice pentru a ne perfecţiona.

„Exista ceva... numiţi-o căutare, chemare, definire, scop măreţ sau misiune, care revelează celor care o descoperă o raţiune, profund emoţională, de a exista în lume. Trebuie să găsiţi o misiune care vă împinge înainte cu putere şi vă trezeşte pasiuni. Dacă reuşiţi să o găsiţi, vă pune pe jar, vă treziţi entuziasmaţi, vă străduiţi să faceţi din fiecare zi o capodoperă."
Steve Andreas, autorul Transformă-te: cum să devii ceea ce îţi doreşti


„ Această lucrare reprezintă cel mai bun şi mai complet exemplu de modelare a excelenţei prin NLP de până acum. Îmi place la nebunie stilul de predare: distincţii clare, exemple, umor, demonstraţie şi «perle» rezultate din practică la fiecare capitol. Am folosit multe dintre aceste exemple în propria-mi viaţă, iar clienţii mei le folosesc de asemenea pentru a obţine rezultate rapide."
Kirk VandenBerghe, trainer NLP, autor, speaker şi coach


„Este o carte remarcabilă. Mulţi au abordat domeniul, încă puţin explorat, al căutării identităţii proprii şi al formulării conceptului de sine, dar până acum nimeni nu a reuşit să creeze o imagine cuprinzătoare a acestora. Este elegantă, inteligibilă şi mai presus de toate extraordinar de pragmatică. Steve Andreas te poartă într-o pasionantă călătorie a curiozităţii, explorării şi descoperirii de sine prin demonstraţii, exerciţii, discuţii antrenante şi pline de umor. Aventuraţi-vă plini de curaj în această călătorie şi veţi fi pe deplin recompensat."
Glen Johnson, M. D., psihiatru

RECENZII

Spune-ne opinia ta despre acest produs! scrie o recenzie
Created in 0.0370 sec