Tinuta pentru succes

Tinuta pentru succes
Preț: 54,00 lei
Disponibilitate: în stoc
Autor:
ISBN: 978-973-0-0681-1
Editura:
Anul publicării: 2009
Pagini: 192
Format: 14 x 20 cm
Categoria: Diverse

DESCRIERE

Probabil va veti intreba de ce am scris o carte despre stilul profesional, despre ce inseamna imagine personala si profesionala, tocmai acum, cand lumea intreaga se afla in plina criza financiara si economica, iar ultimul gand al tuturor sau al majoritatii este cum arata sau cum se "poarta".
Raspunsul e simplu: in cazul schimbarilor care se petrec sau urmeaza sa se petreaca in cadrul unei companii, managementul alege sa-i pastreze doar pe cei angajati care au o prezenta profesionala completa si consistenta. Aceasta prezenta profesionala este compusa din tinuta, comunicare, relatii umane si abilitati tehnica , indiferent de industria in care acestia isi desfasoara activitatea.

Aspectul fizic corect si flatant dumneavoastra face ca increderea in sine si productivitatea personala sa creasca, iar in plan profesional va va aduce atat respctul, cat si recunoasterea valorii dumneavoastra de catre ceilalti. Insa, ceea ce va va ajuta sa urcati pe scara succesului mai repede si mai sigur este abilitatea de a proiecta constant si consistent aceasta imagine, astfel incat in orice moment sa transmiteti acelasi mesaj de profesionist.

RECENZII

Spune-ne opinia ta despre acest produs! scrie o recenzie
Created in 0.0819 sec