Telos - 3 volume ~ revelaţii despre Noua Lemurie ~

Preț: 33,00 lei
Disponibilitate: stoc lichidat
Autor:
Anul publicării: 2006
Pagini: 546
Format: 14 x 20 cm

DESCRIERE

Salutări, dragii mei prieteni!
Cu multă bucurie şi entuziasm în inimi, noi, cei din Telos, ne conectăm, prin energia iubirii, cu toţi aceia dintre voi care vă simţiţi atraşi de Revelaţiile pentru o Nouă Lemurie.

În numele Consiliului Lemurian al Celor Doisprezece din Telos, al regelui şi reginei Telosului, „Ra şi Rana Mu” şi al tuturor fraţilor şi surorilor civilizaţiei lemuriene actuale, vă primim cu bucurie în Inima Lemuriei, Inima Compasiunii.

Suntem, într-adevăr, supravieţuitorii acelei civilizaţii puternice.

Spre marea surprindere a multora dintre voi, cei de la suprafaţă, vă dezvăluim, în acest moment important din evoluţia Pământului, că suntem, într-adevăr, reali, întregi şi vii în Muntele Shasta, California, după douăsprezece mii de ani de izolare faţă de populaţia de la suprafaţă.
A sosit vremea, preaiubiţii mei, ca cele două civilizaţii să se unească din nou.

Unul dintre principalele scopuri ale scrierilor noastre este de a contribui la turnarea fundaţiei necesare pentru eventuala noastră ieşire la suprafaţă.

Lunga noapte care ne-a separat atâta vreme s-a încheiat. Plănuim să apărem printre voi în viitorul apropiat, pentru a ne reuni în iubire, înţelepciune şi înţelegere cu toţi aceia dintre voi care sunteţi pregătiţi.
Dorinţa noastră din inimă este de a vă învăţa tot ce am aflat de la scufundarea continentului lemurian până în prezent şi de a vă ajuta să creaţi tipul de paradis pe care noi l-am construit în Telos.

Am netezit drumul pentru voi, şi atunci când vă vom împărtăşi acest nivel superior de înţelepciune şi înţelegere spirituală, vă va fi mult mai uşor să păşiţi pe urmele noastre.

Vă vom însoţi de-a lungul întregului drum.
Este în special îmbucurător pentru noi să vedem cum informaţiile noastre sunt publicate în mai multe limbi, deoarece suntem conştienţi că astfel vor fi accesibile mai multor oameni de pe planeta aceasta.

Foarte multe suflete din alte ţări sunt pregătite, şi ard de dorinţa de a reface legătura cu noi şi cu acel aspect al lor care a trăit pe acest continent.

Mulţi dintre voi, care sunt atraşi de acest material, au, chiar şi astăzi, foşti membri de familie ce locuiesc în Telos sau în Lemuria din zilele noastre.
Aceşti membri de familie şi prieteni vă iubesc foarte mult şi vor să se reunească cu voi.

Mulţi dintre cei din Telos, care au foşti membri de familie ce trăiesc la suprafaţă, au învăţat limba voastră pentru a putea comunica mai uşor cu voi în momentul ieşirii noastre la suprafaţă.
Vă cerem, dragii noştri, să ne primiţi informaţiile în inimile voastre, şi să faceţi eforturi conştiente pentru a crea o punte de iubire şi de comunicare între ambele civilizaţii.

Această punte de iubire şi receptivitate din inima voastră către inimile noastre ne va apropia de voi într-un mod mai palpabil.
Vă aşteptăm răspunsul. Chemaţi-ne în inimile voastre şi vă vom fi alături, şoptindu-vă şi cântându-v㠄cântecul nostru de uniune şi de unitate”.
Noi toţi vă sprijinim victoria şi suntem întotdeauna dispuşi să vă ajutăm în atingerea ţelurilor şi dorinţelor voastre.
Eu sunt Adama, fratele vostru lemurian

RECENZII

Spune-ne opinia ta despre acest produs! scrie o recenzie
Created in 0.0493 sec