Tehnica de vindecare prin tapping, pentru atingerea succesului suprem - Canfield Jack

Tehnica de vindecare prin tapping, pentru atingerea succesului suprem - Canfield Jack
Preț: 40,00 lei
Disponibilitate: în stoc
Autor:
ISBN: 9786066390828
Editura:
Anul publicării: 2019
Pagini: 348
Format: 13x20 cm

DESCRIERE

Tehnica de vindecare prin tapping, pentru atingerea succesului suprem. Cum să depăşim orice obstacole şi să obţinem rezultate maxime (+DVD)

Tapping este o tehnică de eliberare emoţională, înrudită cu EFT (Emotional Freedom Techniques). Este o metodă de vindecare ce constă în tapotarea (percutarea) unor puncte de pe meridianele energetice, pentru a debloca blocajele energetice existente acolo şi pentru a face ca energia să circule liber prin organism. Atunci când aceste tapotări sunt însoţite şi de rostirea unor afirmaţii, eficienţa lor creşte, deoarece se lucrează din două direcţii asupra subconştientului, aducând la suprafaţă problemele, anulându-le şi punând în locul lor seminţele viitoarelor succese pe toate planurile existenţei.

            Pentru realizarea cărţii Tehnica de vindecare prin tapping, pentru atingerea succesului suprem s-au asociat două personalități ale domeniului: Jack Canfield, cunoscut publicului român pentru celebra serie Supă de pui pentru suflet şi pentru alte bestselleruri despre succes, şi Pamela Bruner, expertă în tehnicile de eliberare emoţională.

            Tehnica este explicată şi ilustrată prin numeroase exemple şi exerciţii, într-o carte de 350 pagini cu DVD subtitrat în română.

 

 

RECENZII

Spune-ne opinia ta despre acest produs! scrie o recenzie
Created in 0.0635 sec