Superinteligența - Michael Hutchinson

Superinteligența - 
Michael Hutchinson
Preț: 60,00 lei
Disponibilitate: în stoc
Autor:
ISBN: 978-606-8414-37-9
Editura:
Anul publicării: 2014
Pagini: 736

DESCRIERE

Cum să accesezi puterile latente ale minții și să produci rezultate de vârf în orice domeniu

Cum te simți în momentele tale de maximă claritate mentală când ideile se leagă între ele și totul prinde sens? Ce fel de alegeri faci când ești profund odihnit și în armonie cu viața? Cum te comporți atunci când cele mai importante proiecte ale tale se concretizează?

Gândește-te la momentele în care te conectezi plenar cu resursele din interiorul tău și cu oamenii din viața ta. Cât de multă satisfacție și energie pozitivă!

Te-ai întrebat vreodată de ce experimentezi doar momente în care ți se pare că funcționezi la capacitate maximă și de ce nu este aceasta starea ta obișnuită? Răspunsul este că deși creierul uman deține resurse extraordinare de concretizare a oricărui obiectiv pe care ni-l propunem, noi lucrăm în mod conștient cu doar 2% din întregul potențial. Vestea bună este că folosind tehnici precise și rafinate de stimulare mentală putem accesa o cantitate impresionantă de informații, programe mentale subconștiente și abilități extrasenzoriale.

De la normal la extraordinar, de la creier la supercreier

Acum, imaginează-ți că momentele tale de maximă performanță sunt doar o mică parte din ceea ce poate realiza mintea ta. Un punct într-un ocean. Ești capabil de lucruri dincolo de puterea ta de înțelegere din prezent și cu cele mai performante instrumente tu îți poți transforma în întregime viața pe toate nivelurile.

Cel mai important lucru pe care îl ai de făcut înainte să pornești în această călătorie de transformare personală este să te deschizi la noi și noi posibilități extraordinare și să fii pregătit să experimentezi potențialul minții tale la o nouă dimensiune.

Cartea SUPERINTELIGENȚA reprezintă vârful tuturor cercetărilor științifice despre modalitățile de stimulare mentală și accesare a potențialului subconștient.

Câteva dintre beneficiile de folosire a ghidului Superinteligența:

  • conține informații despre cele mai eficiente, puternice și sigure tehnologii pentru dezvoltarea capacităților mentale
  • afli modalități concrete în care pot fi folosite aceste instrumente în vederea autoperfecționării și în scopuri terapeutice (cum ar fi calmarea durerilor, slăbitul, renunțarea la fumat, învățarea accelerată a unei limbi străine, tratarea dependenței de droguri sau alcool, combaterea depresiei și a anxietății)
  • înveți să-ți creezi propriile programe solide de remodelare a gândirii și personalității în cel mai scurt și plăcut mod
  • afli pași practici pentru accesarea celor mai profunde și pline de resurse stări ale creierului
  • îți dezvolți noi tipare mentale cu ajutorul trucurilor de care se folosesc sportivii de performanță, cei mai inteligenți și de succes oameni din domeniul afacerilor, artiștii care se afirmă rapid în întreaga lume, oamenii care înving boli incurabile, terapeuții și psihoterapeuții care obțin cele mai bune rezultate în tratarea pacienților
  • îți deblochezi creativitatea și resursele intuitive pentru vindecarea pe toate nivelurile ființei umane și îmbogățirea propriei vieți
  • înveți care sunt secretele reprogramării mentale în scopul concretizării celor mai bune rezultate în orice domeniu de viață
  • identifici factorii cheie care stau la baza fericirii și împlinirii tale sufletești

RECENZII

Spune-ne opinia ta despre acest produs! scrie o recenzie
Created in 0.0659 sec