Suntem sclavi! - Lelia Marcu

Preț: 21,00 lei
Disponibilitate: în stoc
Autor:
Editura:
Anul publicării: 2015
Pagini: 192
Format: 13x20 cm
Categoria: Spiritualitate

DESCRIERE

Suntem sclavi! - Lelia Marcu
In mintea stramba si lucrul bun se stramba! Parintele Arsenie Boca

Privesc neputincioasă de vreo doi ani încoace la degradarea lumii, la îndobitocirea ei (se încearcă cel puţin} şi mă întreb la ce nivel de degradare am ajuns eu însămi.

Te simţi obligat să reevaluezi periodic, mai des ca de obicei, toate sistemele care îţi coordonează viaţa. Altfel, te poţi trezi de la o lună la alta sau chiar de la o săptămână la alta, în derapaj psihic şi moral, în special.

Am această experienţă a derapajelor, pe care cu greu le-am înţeles şi, târziu, le-am dat o notă pozitivă, deee... şcoală sau şcolarizare. Cred că acest derapaj ar trebui să se oprească, să îl oprească cineva cumva şi omenirea să o apuce pe drumul cel bun.

Evident, acel cineva nu pot fi eu, sau doar eu, şi nici drumul bun nu va fi apucat decât de vreo câţiva, dar măcar îmi fac datoria. A încerca să faci, totuşi, ceva e mult mai mult decât a nu face nimic.

Dumnezeu cere mare şi înfricoşătoare socoteală celor care ar fi putut face ceva pentru fraţi şi nu au făcut. Până la urmă, omeneşte vorbind, nu te simţi confortabil dacă ai sentimentul că nu ai contribuit cu nimic la bunăstarea unei societăţi.

Unii ar râde, dar e de fapt datoria noastră a tuturor să facem cât de puţin pentru aproapele. Cel care nu face nimic, spunând ceva de genul: „Ei, dar n-o să schimb eu lumea acum!"...

RECENZII

Spune-ne opinia ta despre acest produs! scrie o recenzie
Created in 0.0402 sec