Sufletul neamului romanesc. Vol. 1 - Legenda nemuritorilor din Valea Dunarii. ZAMOLXIS - primus getarum et Europae legislator

Sufletul neamului romanesc. Vol. 1 - Legenda nemuritorilor din Valea Dunarii. ZAMOLXIS - primus getarum et Europae legislator
Preț: 33,00 lei
Disponibilitate: stoc indisponibil
Autor:
ISBN: 978-606-92885-0-4
Editura:
Anul publicării: 2011
Pagini: 352
Format: 13 x 20
Categoria: Istorie

DESCRIERE

După aproape 2000 de ani se repune în drepturi istoria spirituală a Neamului Românesc. Cei mai mulţi dintre noi ştiam sau bănuiam faptul că temelia creştinismul a fost pusă pe timpul strămoşilor noştrii geto-daci.

De altfel, în Biblie se spune în mai multe rânduri despre Iisus: "Tu eşti Preot în veac după rânduiala lui Melchisedec." (epistola către evrei a sfântului apostol Pavel, cap. 5 ).

Dar cine a fost Marele Melchisedec, regele cel bun al Salemului, ţara păcii şi a dreptăţii şi unde se află această ţară? Vom afla acum despre viaţa Marelui înţelept şi eliberat Zalmoxis, numit de evrei pe bună dreptate ca fiind unul dintre Fii lui Dumnezeu.

Însuşi Iisus, care este numit „Arhiereu în veac după legea lui Melchisedec″, spune: „Eu nu am venit să stric legea, ci să o împlinesc.″

În acestă carte aflăm secretele nemuritorilor daci pe care au încercat să le ascundă forţele oculte întunecate timp de aproape 2000 de ani, pentru a marginaliza lungul şir al martirilor neamului şi pentru a nu fi cunoscută misiunea spirituală a acestui popor sfânt.

A venit timpul să ne reamintim că în ţara noastră se află Axis Mundi sau Axa Spirituală a Lumii. A venit timpul să redescoperim Centrul Înţelepciunii Planetare care izvorăşte din Kogayonul Sfânt sau Muntele Sacru al moşilor şi strămoşilor noştrii pelasgi.

Capitolul 2 al cărţii conţine HARTA SUBTIL ENERGETICĂ A ROMÂNIEI. Porneşte în călătoria iniţiatică şi află locurile sacre care ne permit sa accesăm în propia noastră fiinţă energiile benefice nelimitate ale Sufletului Neamului Românesc.

Află SECRETELE Peşterii Ialomicioarei din Bucegi, despre Capitala dacilor înţelepţi – Sarmisegetusa, despre Momentul Eliberării spirituale a Înţeleptului Zalmoxis în Peştera Polovraci, despre triunghiul energetic Corbii de Piatră– Nămăieşti– Cetăţuia lui Negru Vodă, despre Muntele Kreaţiei de la Basarabi sau despre Templul Ursitelor – prima biserică creştină din lume.

Acestea sunt doar câteva din locurile sacre pe care le poţi decoperi alături de Codrin în călătoria sa iniţiatică pe firul Ariadnei pentru a afla CINE SUNTEM NOI cu adevărat.

RECENZII

Spune-ne opinia ta despre acest produs! scrie o recenzie
Created in 0.0701 sec