Suferinte dispretuite - Janine Fontaine

Suferinte dispretuite - Janine Fontaine
Preț: 35,00 lei
Disponibilitate: în stoc
Autor:
ISBN: 9789738975439
Editura:
Anul publicării: 2011
Pagini: 464
Format: 13x20 cm
Categoria: Spiritualitate

DESCRIERE

Suferinte dispretuite - Janine Fontaine

Ştim cu toţii că dieteticienii au păreri total diferite. Unii recomandă regimul lacto-vegetarian, alţii îl resping, unii ne sfătuiesc să nu mâncăm carne, alţii resping cerealele, care pentru unii sunt singura cale de salvare, alţii nu acceptă decât alimentele crude...

În faţa acestei lipse de unanimitate, doctorul Janine Fontaine propune o metodă eficientă, plecând de la principiile de bază, cele ale medicinii energetice.

Pentru ea, cel mai important lucru este detectarea intoleranţelor individuale. O constatare: dacă fiecare fiinţă omenească posedă un corp vibrator caracteristic şi fiecare categorie de alimente posedă propriile vibraţii.

Deci, trebuie să existe o anumită armonie între ele pentru ca să se accepte reciproc.

Această armonizare între vibraţiile subiectului şi alimente este cheia unei digestii reuşite. Eşecul ei conduce la apariţia intoleranţelor şi a alergiilor alimentare.

Alergiile digestive produc o deteriorare ascunsă a imunităţii, care se află la originea nenumăratelor boli a căror adevărată provenienţă şi al căror tratament nu au fost cunoscute până acum.

Aici alimentele sunt clasificate pe categorii, fiecare fiind purtătoarea unor vibraţii diferite şi care pot să fie sau să nu fie în acord vibrator cu subiectul.

Cititorii fideli ai doctorului Janine Fontaine (sunt cu sutele de mii) vor găsi în a cincea sa lucrare marea experienţă a unuia dintre cei mai renumiţi autori din domeniul medicinii neconvenţionale.

RECENZII

Spune-ne opinia ta despre acest produs! scrie o recenzie
Created in 0.0385 sec