Succesul Material Privit din Perspectiva Sufletului – Dr. Joshua David Stone

Succesul Material Privit din Perspectiva Sufletului – Dr. Joshua David Stone
Preț: 28,00 lei
Disponibilitate: în stoc
Autor:
ISBN: 978-606-8648-01-9
Editura:
Anul publicării: 2014
Pagini: 306

DESCRIERE

Prima regulă care dezvoltă conștiința prosperității, în detrimentul conștiinței sărăciei, impune să devii corect cu tine însuți și corect cu Dumnezeu. Făcând aceasta, veți dezvolta „Atingerea Midas”, ceea ce înseamnă că tot ce faceți se transformă în „aur”.

A doua regulă spune să renunțați la credința că banii și succesul material sunt lucruri rele. Banii sunt un lucru minunat. Cu cât sunteți mai bogați, cu atât puteți ajuta la manifestarea Planului Divin în realitatea tridimensională.

A treia regulă spune să renunțați la credința că, pentru a realiza pe deplin Conștiința Integrată prin Prisma Spectrului Complet, trebuie să renunțați la toate averile și să fiți săraci.

A patra regulă este să renunțați la gândirea Egoului Negativ bazat pe frică, separare, dualitate. Când ajungeți în acest punct, trăiți în dragoste necondiționată și armonie perfectă în toate relațiile voastre, iar aceasta creează o karmă bună.

A cincea regulă spune că, pentru a atinge conștiința prosperității și succesul material, trebuie să fiți creativi.

A șasea regulă de aur spune să-L puneți pe Dumnezeu și calea voastră spirituală pe primul plan și să nu aveți zei și idealuri false; aceasta include și banii. Singura modalitate de a face bani este să nu fiți atașați de ei.

A șaptea regulă de aur spune să aveți un caracter fără cusur și integru, să puneți mereu clientul pe primul loc.

A opta regulă de aur spune să vă dedicați în totalitate servirii, acest lucru vă face să aveți o inima pură, iar Universul vă va răsplăti.

A noua regulă de aur spune să donați 10% din salariul vostru unei cauze spirituale care să merite.

               A zecea regulă spune să realizați pe deplin că Dumnezeu, puterea voastră personală și puterea subconștientului vostru sunt stări de spirit și nu ceva în afara Sinelui. Aceasta se referă la deplina înțelegere a faptului că, majoritatea oamenilor găsesc siguranța financiară și materială în lucruri dinafara Sinelui.

RECENZII

Spune-ne opinia ta despre acest produs! scrie o recenzie
Created in 0.0771 sec