Succesul in vanzarea cu amanuntul! Retail success - George Whalin

Succesul in vanzarea cu amanuntul! Retail success - George Whalin
Preț: 49,00 lei
Disponibilitate: în stoc
Autor:
Editura:
Anul publicării: 2010
Pagini: 270
Categoria: Marketing

DESCRIERE

In lucrarea Succesul in vanzarea cu amanuntul!, George Whalin, o autoritate in Statele Unite in domeniul vanzarilor retail, ofera solutii usor de aplicat in ceea ce priveste marimea volumului de vanzari, mentinerea unui stoc de produse moderne si tentante, readucerea cumparatorilor in magazin, profitarea la maximum de tehnicile cercetarii de marketing si de site-uri sau perfectionarea advertisingului pentru a mari numarul de clienti si cifra vanzarilor.

“Succesul in vanzarea cu amanuntul! trebuie citita in mod obligatoriu de orice persoana care doreste sa aiba succes in domeniul comertului retail, indiferent ca este vorba despre un proprietar, manager sau cineva care abia a demarat un asemenea proiect. Fiecare detaliu este acoperit succint, intr-un stil usor de citit si de inteles.”

Frank Paul,
Presedinte Golfsmith International, L. P.

Despre autor

In cariera sa in domeniul vanzarilor retail, GEORGE WHALIN a pornit de la postul de vanzator si a ajuns patron si director executiv principal, iar din 1987 are propria companie de consultanta in vanzari cu amanuntul.
Astazi, autorul si consultantul George Whalin este presedinte si director executiv al companiei Retail Management Consultants, cu sediul in San Marcos, statul California.
O autoritate la nivel national in ceea ce priveste vanzarile retail, Whalin este adesea citat in USA Today, The Wall Street Journal, Business Week si in cadrul unor ziare, foarte importante in bransa, de comert retail.

RECENZII

Spune-ne opinia ta despre acest produs! scrie o recenzie
Created in 0.0360 sec