Sub semnul blestemului

Sub semnul blestemului
Preț: 19,90 lei
Disponibilitate: în stoc
Autor:
Editura:
Anul publicării: 2005
Pagini: 392
Categoria: Diverse

DESCRIERE

Nota editurii: Jacaranda Vines, una dintre cele mai mari corporatii din Australia, ajunge intr-un moment de mare cumpana. Dupa moartea capului familiei, unsprezece mostenitori dezbinati incearca sa ia o decizie privind soarta companiei, majoritatea lor inclinand spre solutia vanzarii. Cea mai inversunata oponenta a acestei optiuni se dovedeste decana de varsta, nonagenara Cordelia, care se ambitioneaza sa nu instraineze afacerea stramoseasca, incercand s-o convinga pe nepoata sa, Sophie, sa preia conducerea firmei. Insa un vechi blestem tiganesc pare sa urmareasca familia, pe parcursul mai multor generatii, ducand la dezbinarea ei. Acelasi blestem ce s-a abatut asupra mai vechilor povesti de dragoste ramase neimplinite pentru Rose si Cordelia, pare sa fi afectat si recenta mare iubire dintre Sophie si Jay Tunner, intrerupta in mod inexplicabil.
Nurnai ca batrana Cordelia detine un secret in masura sa detensioneze situatia de criza psihologica a familiei, secret a carui dezvaluire nu depinde numai de ea...
Un roman iesit din tiparele uzuale, presarat cu intrigi, tradari, dar si cu multe momente romantice, care il vor vraji pe cititor.

RECENZII

Spune-ne opinia ta despre acest produs! scrie o recenzie

Diverse - Cele mai comentate cărți

Created in 0.0682 sec