Străinul de lângă mine - Binder Irina

Străinul de lângă mine - Binder Irina
Preț: 38,00 lei
Disponibilitate: în stoc
Autor:
ISBN: 9786066391740
Editura:
Anul publicării: 2018
Pagini: 288
Format: 13x20 cm
Categoria: Diverse

DESCRIERE

Străinul de lângă mine - Binder Irina

Este omul căruia i-ai dăruit timp de mulți ani – poate o viață întreagă – cele mai bune gânduri, visuri, sentimente și realizări ale tale.

        Este vecinul sau colegul cu care te intersectezi uneori, cu care poate că te și saluți și care își trăiește bucuriile și tristețile vieții la o ușă sau la un perete distanță de tine.

        Este necunoscutul pe care hazardul sau Destinul ți-l aduce în cale într-o bună zi, preț de o conversație ce îți schimbă viața.

        Este acel miez al tău adeseori lăsat în tăcere, în uitare, dar care își face auzită vocea deopotrivă stranie și familiară atunci când te privești cu adevărat în oglindă.

        Cine ești Tu? Cine este Celălalt?

        Editura For You îți oferă cea mai nouă carte semnată de Irina Binder! Cu stilul ei inconfundabil și cu finețea și curajul care au cucerit definitiv milioane de cititori, Irina Binder sparge și de această dată tiparele, obișnuințele și prejudecățile, pentru a lăsa vederii ceea ce suntem cu adevărat și pentru a ne rafina privirea ca să vedem cine ne este realmente Străin și de ce.

        Privirea pătrunzătoare a Irinei Binder și scriitura ei puternică și delicată în același timp urmăresc în Străinul de lângă mine volutele unor destine reale, familiare multora dintre noi. Autoarea caută în toate pliurile existenței Adevărul despre sine și despre ceilalți. Întrucât viața are o consistență instabilă, identitățile și adevărurile par și ele inconsistente, după cum descoperă personajele din Străinul de lângă mine, după cum descoperim și noi cu fiecare om întâlnit pe Cale.

 

RECENZII

Spune-ne opinia ta despre acest produs! scrie o recenzie

Diverse - Cele mai comentate cărți

Created in 0.0691 sec