Stiinte secrete

Stiinte secrete
Preț: 24,00 lei
Disponibilitate: în stoc
Autor:
Editura:
Anul publicării: 2008

DESCRIERE

ELE CONDUC SPRE INALTIMI NEBANUITE!

„Arta Alchimiei figureaza printre stiintele cele mai tainice care exista. Una din cele mai importante lucrari alchimice, «Tabla de smarald», a fost scrisa in Egiptul antic de catre Hermès Trismégiste. Dupa aceasta epoca indepartata in timp, nenumarati au fost oamenii, celebri sau nu, care si-au consacrat viata studierii Sfintei Stiinte.

Cunoasteti interesul intens pe care Isaac Newton il avea pentru aceasta stiinta? In biblioteca sa au fost gasite numeroase carti de alchimie. Si acest mare campion al celor doua stiinte numite exacte, adica fizica si matematicile, copiase chiar, in intregime, de mana, traducerea engleza a figurilor hieroglifice ale lui Nicolas Flamel. Ce interes puternic avea acest mare savant pentru cautarea pietrei filozofale? Sa gaseasca secretul fabricarii aurului sau al elixirului vietii lungi? Este evident ca Newton, ca multi altii, nu l-a gasit nici pe unul, nici pe celalalt.

Si atunci, mit sau realitate?”

Dupa ce, in primul volum, a explorat mai multe dintre caile universului, Isaac Plotain ne dezvaluie acum doua cai de realizare spirituala.

El povesteste viata sa de cercetator în domeniul alchimiei, modul prin care a descoperit istoria secreta a Fratilor Mai Mari ai Ordinului Rose-Croix si cum l-au contactat Fratii Cavaleri din Heliopolis, oferindu-i un ajutor pretios in realizarea lucrarilor sale.

El explica modalitatea prin care cercetarile l-au facut sa descopere calea inimii, cum se desfasoara procesul fiziologic care permite atingerea acelei stari pe care au atins-o maestrii alchimisti din trecut si prelungirea, intr-o proportie semnificativa, a vietii.

El ne invita sa aplicam aceasta cale a inimii in viata noastra de zi cu zi, sa fim constienti de faptul ca apartinem unei fraternitati universale si sa fim recunoscatori pentru asta…

Din punct de vedere spiritual, marea majoritate a aspirantilor sunt copii inca! În spiritualitate, nu poti pacali timpul. Singura scurtatura posibila ramane cea a caii inimii, deoarece inima stie întotdeauna sa isi gaseasca ritmul potrivit. (Parintele Nicolas Ambroise)

RECENZII

Spune-ne opinia ta despre acest produs! scrie o recenzie
Created in 0.0570 sec