Știința, religia și căutarea inteligenței extraterestre

Știința, religia și căutarea inteligenței extraterestre
Preț: 35,00 lei
Disponibilitate: în stoc
Autor:
ISBN: 978-606-94334-1-6
Editura:
Anul publicării: 2018
Pagini: 386

DESCRIERE

O strălucită analiză a ipotezei existenței unor alte ființe inteligente, o ipoteză mai greu de acceptat de către noi, dar care ar putea fi dovedită într-o bună zi de descoperirile făcute în cadrul SETI. David Wilkinson a studiat îndelung, analizând în profunzime consecințele unei asemenea descoperiri asupra credinței în Dumnezeu. Acesta este adevăratul dialog dintre știință și religie, așa cum ar trebui el să fie.

– Andrew Briggs, profesor în domeniul
nanomaterialelor la Universitatea Oxford

 

Este șansa bisericii să aibă o persoană precum David Wilkinson, cu o judecată atât de profundă și o cunoaștere atât de vastă – deopotrivă în domeniul științei, cât și cel al tehnologiei –, și care să ne poată sluji drept călăuză.

– Sir Arnold Wolfendale, al 14-lea Astronom Regal,
membru al Societății Astronomice Regale

 

Ipoteza existenței ființelor extraterestre inteligente este fascinantă și, în același timp, provocatoare. Cartea lui David Wilkinson ne oferă o discuție detaliată și cuprinzătoare cu privire la problemele pe care această ipoteză le implică din punct de vedere fizic, biologic și teologic, o discuție care consider că va fi foarte instructivă pentru mulți dintre noi.

– rev. dr. John Polkinghorne,
Cavaler al Imperiului Britanic,
membru al Societății Astronomice Regale

 


david wilkinsonDavid Adam Wilkinson

Este un pastor metodist, teolog, doctor în astrofizică și profesor universitar din Marea Britanie, membru al Societății Astronomice Regale. În prezent, este directorul Colegiului Saint John din Durham și profesor al Departamentului de Teologie și Religie din cadrul Universității Durham. Este autorul mai multor cărți care tratează relația dintre știință și religie.

RECENZII

Spune-ne opinia ta despre acest produs! scrie o recenzie
Created in 0.0452 sec