Spiritele naturii si fiintele elementale ~ să lucrăm cu fiinţele inteligente din natură ~

Spiritele naturii si fiintele elementale ~ să lucrăm cu fiinţele inteligente din natură ~
Preț: 15,00 lei
Disponibilitate: stoc indisponibil
Autor:
ISBN: 978-973-1701-55-4
Editura:
Anul publicării: 2010
Pagini: 203
Format: 14 x 20 cm

DESCRIERE

O, Pământ minunat...

V-aţi uitat vreodată la un copac, minunându-vă cât este de frumos şi de puternic?

Sau aţi suspinat vreodată din cauza culorilor unui peisaj de seară? Şi, pe măsură ce această emoţie v-a umplut pe dinăuntru, v-aţi întrebat dacă, nu cumva, Natura vă transmitea un mesaj?

În această carte sunt prezentate metode şi explicaţii care creează o punte între cunoaşterea inimii şi a minţii.

Autorul Marko Pogačnik studiază cu pasiunea unui om de ştiinţă fenomenele dezvăluite de puterile sale extraordinare de percepţie, comunicând cu ele şi deosebindu-le între ele.

Fiinţele din legendele străvechi, zânele, nimfele, faunii şi piticii, fac un pas înainte şi îşi spun povestea despre relaţia pe care o au cu lumea oamenilor, despre faptul că, în vremurile de demult, oamenii le cunoşteau şi le foloseau puterile, spre binele întregului Pământ, şi că acum suferă că sunt neglijate şi ignorate, că tărâmurile lor sunt hărţuite şi distruse, în timp ce Pământul devine tot mai slăbit; despre faptul că ne iubesc în continuare şi că ne iartă.

Întâlnirea cu Marko Pogačnik le umple de bucurie, iar acesta ne roagă intens să le folosim, pentru a intra noi înşine în contact cu lumea elementală.

Marko Pogačnik ne încurajează să găsim un loc liniştit în care să medităm şi să conversăm cu aceste fiinţe, astfel încât să putem restabili vechea legătură între oameni şi aceste tărâmuri reale şi puternice ale Pământului.

Acest efort aduce o calitate nouă şi vibrantă actualelor probleme de mediu. Da, există elfi sub pământul din grădina voastră, aşa că mergeţi să vorbiţi cu ei!"Nu e neapărat genul de carte pe care nu o poţi lăsa din mână, deoarece o mare parte din ceea ce conţine te îndeamnă să meditezi asupra materialului şi să-l compari cu experienţa de viaţă; mai curând este o carte la care te întorci cu bucuria şi nerăbdarea de a afla noi informaţii, iar încrederea cititorului nu este înşelată." Gnosis"În această carte, există multe informaţii fascinante despre natura vieţii şi interpretarea modernă a basmelor şi legendelor din folclor. Stilul de narare este atât de plăcut şi de sincer, încât majoritatea îndoielilor cu privire la autenticitatea materialului sunt date la o parte. O lectură extraordinar de fascinantă şi de valoroasă."

RECENZII

Spune-ne opinia ta despre acest produs! scrie o recenzie
Created in 0.0600 sec