Slava de fiecare zi ~ 90 de texte ce aduc speranţă şi vindecare ~

Slava de fiecare zi ~ 90 de texte ce aduc speranţă şi vindecare ~
Preț: 18,00 lei
Disponibilitate: în stoc
Autor:
ISBN: 978-973-1701-34-9
Editura:
Anul publicării: 2008
Pagini: 230
Format: 14 x 20 cm

DESCRIERE

În anul 1989 Don Piper a murit într-un accident de maşină. Nouăzeci de minute mai târziu, în timp ce un preot se ruga lângă el, s-a reîntors la viaţă... şi şi-a amintit.
Povestea experienţei lui Don Piper, relatată în cartea 90 de minute în Rai, a oferit inspiraţie pentru sute de mii de oameni - şi a devenit un fenomen internaţional.

Acum scriitorul îşi continuă mesajul speranţei şi încrederii cu această carte de scrieri devoţionale, pentru cei care vor să trăiască zilnic într-o stare de bucurie şi mulţumire.

Această colecţie unică, ce conţine nouăzeci de texte, se adresează direct greutăţilor zilnice pe care le îndurăm cu toţii şi oferă mângâiere şi călăuzire pentru a ne ajuta să trăim vieţi mai fericite şi mai curate.

Puteţi învăţa să abordaţi, în linişte, greutăţile vieţii, cum ar fi boala, pierderea locului de muncă, moartea unei apropiate - chiar şi propria moarte.
Îmbrăţişaţi mesajul lui Don Piper - de iubire, iertare şi slavă - dar şi înţelepciunea unică spe care el a obţinut-o, atunci când a văzut, pentru scurt timp, ceea ce ne aşteaptă în viaţa următoare.

RECENZII

Spune-ne opinia ta despre acest produs! scrie o recenzie
Created in 0.0373 sec