Sistemul complet de bugete ale firmei

Sistemul complet de bugete ale firmei
Preț: 60,00 lei
Disponibilitate: în stoc
Autor:
ISBN: 978-973-87371-4-3
Editura:
Anul publicării: 2007
Pagini: 314
Format: 13 x 20 cm

DESCRIERE

SISTEMUL COMPLET DE BUGETE ALE FIRMEI: Ghid practic si formulare de lucru, editia a doua va poate coordona compania pe acest drum. Aceasta editie actualizata va ofera tehnicile si aplicatiile vitale de stabilire a bugetului de care are nevoie compania dumneavoastra, incepand de la planificare si control si terminand cu implementarea. Veti invata cum sa analizati influentele externe, sa concepeti obiective de performanta si segmente bugetare si sa organizati si administati un proces adecvat de stabilire a bugetului, care adesea poate face diferenta dintre succesul si esecul companiei.

Orientandu-va pas cu pas si utilizand un limbaj clar, non-tehnic autorul Robert Rachlin furnizeaza instructiuni dataliate, cat si formulare, anexe, tabele si formate pentru a va ajuta sa parcurgeti detaliile complexe care sunt implicate in procesul intocmirii unui buget de succes. Aceasta referinta esentiala poate ajuta aproape orice companie sa-si identifice oportunitatile in mod promt, sa-si defineasca problemele si sa-si aloce resursele-economisind timp, si cel mai important, bani.

ROBERT RACHLIN, BBA, MBA, este Presedintele Robert Rachlin Associates si este un autor de renume international, conferentiar si consultant in domeniul managementului financiar. A ocupat timp de peste patruzeci de ani functii in domeniu planificarii si stabilirii bugetului.

RECENZII

Spune-ne opinia ta despre acest produs! scrie o recenzie
Created in 0.0861 sec