Sinele Tău Extrasenzorial – Mellisa Alvarez

Sinele Tău Extrasenzorial – Mellisa Alvarez
Preț: 28,00 lei
Disponibilitate: în stoc
Autor:
Editura:
Anul publicării: 2020

DESCRIERE

Pe măsură ce vălurile dintre lumea noastră și alte dimensiuni continuă să se subţieze, mulți oameni experimentează acum fenomene paranormale, mai mult ca niciodată. Ei au parte de ceea ce poate fi descris doar ca „experiențe paranormale”. Dar, având doar experiențe paranormale înseamnă că ești un om cu capacități extrasenzoriale? Toată lumea are capacități extrasenzoriale? Și cel mai important, ce ar trebui să facem cu aceste experienţe și capacități?
Dacă credem că am venit pe planetă fără a avea vreo cale de a comunica cu cineva sau cu orice altceva decât cu noi înșine, atunci abilitățile noastre extrasenzoriale care ies acum la iveală și multitudinea aparentă de experiențe paranormale, ar părea probabil bizare. […] Este esențial ca noi să învățăm să recunoaștem, să înțelegem și să dezvoltăm darurile noastre extrasenzoriale înnăscute, nu ca pe ceva de care ar trebui să ne temem sau să pe care să-l înțelegem greșit, ci ca pe ceva minunat care ar trebui întâmpinat cu bucurie, respectat și îmbrățișat ca un membru de onoare al familiei. Când facem acest lucru, ne ridicăm frecvența nu doar ca indivizi ci, de asemenea, ca o conștiință colectivă la nivel global. Și aceasta este ceea ce ne propulsează mai departe spre ascensiunea noastră inevitabilă.
Este timpul să devenim tot ceea ce putem fi, astfel încât să ne putem ajuta unul pe celălalt în această călătorie. Este timpul să ne acceptăm pe deplin darurile înnăscute ca pe binecuvântările care sunt. Toate semnele indică în mod clar acest lucru. […] Și când ați descoperit aceste semne, veți observa că vi se vor revela chiar mai multe lucruri – veți descoperi legătura voastră adevărată și infinită cu tot ceea ce există.

RECENZII

Spune-ne opinia ta despre acest produs! scrie o recenzie
Created in 0.0717 sec