Și tu poți! O poveste motivațională pentru copii și adolescenți - Andreea Trandafirescu

Preț: 29,90 lei
Disponibilitate: în stoc
Autor:
ISBN: 9786060883630
Editura:
Anul publicării: 2024
Pagini: 128

DESCRIERE

E greu să ai succes dacă n-ai habar că ești de neoprit.

Alarma ceasului îți aduce aminte în fiecare zi că alergi spre nicăieri?

Te-ai săturat să-ți spună alții cine ești, ce poți și, mai ales, ce nu poți să faci? Detașează-te de vocile critice, preia controlul propriei vieți și demonstrează contrariul!

Cartea de față îți arată că POȚI FACE ORICE doar DACĂ îți propui.

Descoperă cum să găsești sens în suferință și să mergi mai departe cu un scop reînnoit.

Un instrument practic care poate fi folosit pentru a-ți îmbunătăți toate aspectele vieții. TESTAT DE AUTOR PE SINE ÎNSUȘI.

Un ghid de psihologie pozitivă ușor de parcurs, care te va face să te întrebi de cât timp se aflau soluțiile chiar sub nasul tău.

O carte din care înveți că, în final, toate greutățile vieții îți pot aduce bucurie, bunătate și abundență.

 

O carte pentru suflet, scrisă din suflet, despre lecțiile pe care ni le dă viața. O citești și ai impresia că îți vorbește prietena ta cea mai bună. Înveți despre tine și despre cum te poate transforma, manipula și schimba lumea exterioară. Sunt situații și exemple concrete, bine structurate, din care înveți cum să-ți protejezi interiorul. De citit dintr-o suflare.

LAURA VEREHA ȘI SEBASTIAN SECAN, foști jurnaliști de televiziune și inițiatorii proiectului Călător în Bascheți

 

Cartea de față vine la pachet cu plăcerea de a lectura lin și cu un conținut pe înțelesul tuturor, reușind să smulgă pe fugă și câteva lacrimi cititorului. Un ghid pentru situațiile critice, construit din perspectiva psihologică, dar care pre­sară ceva din înțelepciunea simplă a «învățăturilor bunicii». Tot ceea ce și-ar fi dorit Andreea să știe înainte ca viața să o învețe lecții dure, dar prețioase, pe propria-i piele. Un exem­plu fantastic de «cum să reușești când te doare».

Mădălina Lambrinoc – jurnalist & fondator Media Kids Academy

 

Cartea Andreei Trandafirescu aduce o nouă abordare prin perspectiva psihologiei pozitive. Cititorul va descoperi cu prin intermediul acestei cărți maniera în care poate lucra cu propriile temeri. Cartea Andreei Trandafirescu se axează pe propria poveste de viață, o istorie pe care a descris-o fără rezerve. Cititorul este invitat să își pună întrebări la care, parcurgând cartea, va găsi răspunsuri. Activarea resurse­lor personale pentru a putea merge mai departe este mesa­jul care poate fi extras dintre rândurile cărții. Am remarcat faptul că autoarea aduce în prim-plan capacitatea ființei umane de a face diferența între lucrurile care pot fi schim­bate și cele care nu pot fi schimbate: acceptarea este sub­stanța pentru a merge mai departe. Felicitări, Andreea!

Narcis Sima – psiholog, Președintele Filialei Argeș a Colegiului Psihologilor din România

 

O lucrare bazată pe cunoștințe teoretice solide și pe o experiență pe care puțini psihologi o au. Utilă în dezvolta­rea personală.

Dragoș Mărcușanu – psiholog, profesor de psihologie

 

ȘI TU POȚI! prezintă un plan bine realizat prin care ne putem schimba radical modul de a gândi și de a deveni o versiune mai bună. Autoarea pleacă de la premisa conform căreia devii ceea ce gândești în cea mai mare parte a tim­pului, iar lumea ta exterioară reprezintă în mare măsură o imagine în oglindă a universului tău interior. Interesant este modul în care explică aplicabilitatea simplă a psihologiei pozitive. Andreea Trandafirescu ne confirmă, încă o dată, că nu există limite în ceea ce putem obține, cât timp ne dorim un anumit lucru suficient de mult. Iar dacă cineva este con­vins că în calea unui obiectiv se află prea multe obstacole greu de depășit, atunci ea ne face să înțelegem că singurul obstacol este felul în care gândim. Cartea este un ghid prac­tic pentru cei care sunt dispuși să își depășească propriile li­mite impuse, să deblocheze potențialul propriei minți și să se elibereze de constrângerile impuse de credințele limita­tive. Dacă fiecare cititor și-ar face o fișă de evaluare a pro­priei persoane, după fiecare capitol, deja la final de lectură schimbarea se va fi produs deja.

Cartea Andreei este bazată pe o strategie care a ajutat milioane de oameni din întreaga lume să își descopere și să își atingă potențialul, dar adaptată la realitatea româ­nească. Acest ghid ne învață cum să atragem în viața noas­tră oameni, idei, oportunități și circumstanțe, în funcție de gândurile care ne domină ființa. Învățăm să cultivăm cre­dință în propriile forțe, pașii prin care să înțelegem ceea ce ne dorim, cum să renunțăm la comparația cu cei din jur și, mai ales, cum să trecem de partea cealaltă a fricii, pentru a ajunge la rezultate și la succes. Din cercetările făcute atât pentru emisiunea mea, cât și din studiile mele, am învățat un lucru foarte util: să mă uit la viața autorului, ca să în­țeleg câtă aplicabilitate are discursul pe care îl susține. Ei, bine, pe autoarea Andreea Trandafirescu o cunosc de când se prezenta «Andreea Radu, jurnalist». Iar evoluția cariere­lor sale, ca jurnalist și psiholog, dar și a vieții personale sunt transpunerea într-un film al vieții proprii a tuturor princi­piilor explicate în această carte. Ca jurnalist, a știut «să se descurce cu ce are», «s-a încurajat și a trecut la treabă» și nu a luat în seamă «haterii de meserie». În viața personală, și-a dat grelele «examene ale vieții» când și-a pierdut ambii părinți într-o săptămână, dar a știut cum să lupte cu mă­nuși de catifea cu «mintea-maimuță» și, mai ales, să eli­mine «autosabotarea». Fără să își dea seama, când era doar jurnalist își pava drumul către cariera de psiholog și autor. Fantastică treabă, dragă Andreea, să ai energia canalizată tot către binele oamenilor, dar dintr-o perspectivă mai in­timă și mai profundă!

Anca Mazilu – Neuro Change Trainer și realizatoarea emisiunii EU POT

 

Vă recomand o carte sinceră, o carte care vă ajută să ve­deți viața cu alți ochi. Este destinată tuturor celor care încă mai cred că în lumea aceasta poți să răzbești fără pile, fără cumetrii și relații. E despre suflet, scrisă cu suflet. Când simți că nu mai poți, citește doar o pagină și sigur o să prinzi curaj să mergi mai departe. Poate nu azi, poate nici mâine, dar sigur într-o zi vei reuși! Eroina acestei cărți este Andreea, pe care o știu de pe vremea când nici nu îndrăzneam să ne în­chipuim că salariul ne va ajunge de la o lună la alta. Astăzi lucrurile s-au schimbat și suntem bine pentru că am trăit și versiunea grea a vieții, cu experiențe mai puțin delicate. Ce experiențe? Citește și ai să înțelegi!

Anca Drăguț – jurnalist TV

A fost o reală plăcere să citesc aceste rânduri, în urma cărora am rămas cu foarte multe informații prețioase! Deși eram conștientă de multe dintre aspectele pe care Andreea le-a transmis în cartea ei, până să ajung să le citesc nu știam cum să le pun în practică. În viață, lucrurile uneori par foarte complicate, iar autoarea acestei cărți a știut cum să ne arate că noi le putem simplifica prin a nu le… complica. Pentru că nimic nu este greu și totul stă în puterea propriei minți!

Iulia Sabbagh – mamă de doi, persoană publică

 

Avertisment: această carte are efectul unui carusel emoțional și este posibil să provoace dependență! Prin cu­vântul său, Andreea te conduce (în siguranță!) de la o ex­tremă afectivă la alta, de la umor și exuberanță la tristețe adâncă, revenind deseori în zona de liniște, pentru ca ci­titorul să se odihnească... Din această călătorie provoca­toare vei înțelege că doar trecând prin toate ale vieții și nu pe lângă, doar asumându-ți propria experiență și păstrând o atitudine pozitivă, vei dobândi abilitățile necesare pentru a găsi mereu echilibrul, între extreme.

Dr. Andreea Bădulescu – psiholog

 

 

Cartea Andreei Trandafirescu este despre dezvoltare per­sonală și înțelepciunea vieții pe care a câștigat-o trecând prin evenimente importante în fața cărora a rămas fermă și dreaptă. Este o carte despre bucuria de a fi fericit, despre evoluție și, în primul rând, despre înțelepciune. O felicit și recomand cartea tuturor celor care își doresc să progreseze în viață.

Dr. Carmen Harra – psiholog și autor

 

Pe Andreea am cunoscut-o în urmă cu vreo 10 ani. Am împărțit împreună amarul transformării televiziunii din România. Se terminase tranziția, urma capitalismul de jun­glă. Doi reporteri care urau compromisurile se chinuiau să facă jurnalism dintr-un apartament situat la etajul 8, Piața Unirii. Privit de la balconul blocului, Bucureștiul părea mic pentru ambițiile noastre prea mari de jurnaliști din provin­cie, veniți să facă performanță la București. Atunci când îm­parți aceeași covrigi se leagă și prietenii, nu doar dezbateri despre oameni prea mari și prea grei pentru cât eram noi de mici atunci. Dacă ar fi azi să ascult pe cineva vorbind des­pre viață, cu drag aș asculta-o pe Andreea Trandafirescu. Dacă ai avut vreodată ambiție, determinare și principii, te vei identifica negreșit cu ce vrea ea să spună.

Bogdan Muzgoci – jurnalist și prezentator TV

 

O carte sinceră, o poveste de viață, de fapt. Am recunos­cut-o pe Andreea cea sensibilă, curajoasă, uneori dezar­mată, dar mereu pregătită să se ridice și să răzbată. O carte care îți dă imbold. Să știi ce vrei pentru a avea succes e ne­cesar, dar la fel de necesar e să știi ce trebuie să elimini din viața ta pentru a putea merge înainte. Iar Andreea a conști­entizat asta din plin.

Berta Popescu – jurnalist și prezentator TV

 

„Când am cunoscut-o pe Andreea, am știut că e altfel! Deși era „mai mică și mai visătoare”, am văzut în ea ambiție, hotărâre și dorința de a reuși. Acum, la nici nu mai știu câți ani distanță, mă bucur să văd că Andreea pe care eu mi-o imaginam e reală! Și că nimeni și nimic nu i-a stat în cale! A reușit să învețe că succesul e mai mult decât îți imaginezi când ești la început de carieră. Că succesul vine și el și își cere drepturile! Că plătești ca să reușești! Dar nu spun mai multe! Spun doar că a fost o onoare să fiu printre primii oameni care a citit cartea și cred că oricine are o minimă dorință de a reuși trebuie să o citească! Andreea, îți mulțumesc că m-ai lăsat să fiu și eu o mică stație din drumul tău spre succes! Abia aștept să o citesc pe următoarea!”

Angela Ciupitu, Jurnalist & General Producer Antena Stars

RECENZII

Spune-ne opinia ta despre acest produs! scrie o recenzie
Created in 0.0359 sec