Shirley MacLaine

Shirley MacLaine
Preț: 8,50 lei
Disponibilitate: stoc indisponibil
Autor:
ISBN: 973-85347-5-5
Anul publicării: 2003
Pagini: 224
Format: 13 x 20

DESCRIERE

Aceasta este povestea unei călătorii.

Ea reprezintă punctul culminant şi absolut uluitor al extraordinarului traseu pe care l-a parcurs Shirley MacLaine de-a lungul vieţii sale şi care i-a oferit o recompensă spirituală de excepţie.
Fascinanta odisee a început cu două scrisori anonime, care o implorau pe Shirley să facă un pelerinaj dificil, de-a lungul Camino-ului Santiago de Compostela, în Spania.

Pe parcursul timpului, acest traseu a fost străbătut de nenumăraţi pelerini iluştri din întreaga Europă.

El reprezintă un pelerinaj foarte vechi - şi, se pare, magic.

Pelerinajul a fost făcut de oameni cum ar fi Sf. Francis de Assisi şi Charlemagne, regele Ferdinand şi regina Isabella, Dante şi Chaucer.

Camino se întinde pe o distanţă de aproape 800 km, traversând munţi şi văi, oraşe şi sate, câmpuri şi păduri.

Acum este rândul lui Shirley să-l facă, iar pentru ea Camino a reprezentat o provocare atât intens spirituală, cât şi fizică.

Este absolut remarcabil cum o femeie trecută de 60 de ani a putut să parcurgă pe jos un traseu atât de dificil, în 30 de zile, mergând aproape 35 de km pe zi.

Dar şi mai remarcabil este traseul pe care ea la parcurs pe plan spiritual: s-a întors cu mii de ani în urmă, şi-a revăzut vieţile trecute, ajungând până la momentul de origine al universului.

Trecând peste greutăţile acestei călătorii atât de epuizante, ea a parcurs o călătorie mult mai importantă: aceea a sufletului.

Printr-o serie de viziuni şi revelaţii uluitoare şi eliberatoare, Shirley a văzut care este sensul cosmosului, secretele vechilor civilizaţii ale Atlantidei şi Lemuriei, a primit informaţii legate de geneza umană, de esenţa sexualităţii şi existenţei celor două aspecte umane - masculin şi feminin -şi a aflat adevărata cale spre iubirea cea mai înaltă.

Cu smerenia şi graţia ei binecunoscute, Shirley MacLaine ne conduce într-o aventură sacră, înspre un punct final cu totul de excepţie.

CAMINO promite cititorilor călătoria pe care şi-au dorit-o pe parcursul tuturor vieţilor lor.

RECENZII

Spune-ne opinia ta despre acest produs! scrie o recenzie
Created in 0.0638 sec