Sfarsitul calatoriei

Sfarsitul calatoriei
Preț: 29,90 lei
Disponibilitate: în stoc
Autor:
ISBN: 978-973-736-139-4
Editura:
Anul publicării: 2010
Pagini: 336
Format: 13 x 20
Categoria: Beletristica

DESCRIERE

Cu aproape un sfert de veac in urma, lui Barney Davidson si familiei sale din Anglia li se ofera sansa unei vieti mai bune in America. Bucuria plecarii este insa de scurta durata pentru Barney care afla o veste ingrozitoare si hotaraste ca situatia sa nu trebuie sa-i impiedice pe cei dragi sa ajunga acolo unde Ie va fi mult mai bine. Devine alt om, facand tot posibilul spre a-si atrage ura familiei si pentru a o instraina cat mai mult de persoana sa.

Este parasit cu eel mai mare dispret de sotie si cei trei copii care pleaca in America. Dar ce este cu adevarat in sufletul acestui om!

In asteptarea sfarsitului isi gaseste alinare in relatia cu o prietena, Lucy Baker, care stie prin ce trece si este alaturi de el pana in ultima clipa.

Dupa multi ani, secretul lui continua sa-i impovareze sufletul. Ea nu poate accepta ca, in ciuda imensului sacrificiu facut de Barney, familia acestuia sa-i poarte o atat de nedreapta amintire. Brusc, Lucy rupe tacerea trimitand o scrisoare in America fostei sotii a lui Barney. Un demers ce declansaza o adevarata furtuna, dezvaluind adevarata tragedie din spatele aparentelor...

Un roman tulburator despre iubire, sensibilitate si sacrificiu fara limite. O poveste scrisa de o mare maestra a genului, care va starui multa vreme in memoria cititorului.

RECENZII

Spune-ne opinia ta despre acest produs! scrie o recenzie
Created in 0.0638 sec