Sentimentele ingropate de vii nu pier niciodata...

Sentimentele ingropate de vii nu pier niciodata...
Preț: 35,00 lei
Disponibilitate: stoc indisponibil - Disponibil (in limita stocului)
Autor:
ISBN: 978-606-8080-03-1
Editura:
Anul publicării: 2009
Pagini: 362
Format: 13 x 20

DESCRIERE

"Karol K. Truman a pus în această carte, Sentimentele îngropate de vii nu pier niciodată... întreaga esenţă a cunoaşterii pe care a acumulat-o de-a lungul timpului. Ea îţi explică nu doar de ce te simţi aşa cum te simţi, ci şi de unde au apărut aceste sentimente. Autoarea continuă apoi explicându-ţi CUM îţi poţi transforma cu uşurinţă sentimentele nedorite, astfel încât acestea să nu îţi mai afecteze procesul de creştere şi de maturizare spirituală. Ce dar minunat! "Sentimentele îngropate de vii nu pier niciodată... m-a ajutat să îmi redobândesc controlul asupra propriei vieţi!"

Diana Pelt, Colorado

„Lucrez cu adolescenţi, cupluri, dar şi individual. Una din cele mai importante resurse pe care o folosim cu toţii în activitatea noastră este cartea lui Karol Truman, Sentimentele îngropate de vii nu pier niciodată... Recomandăm această carte tuturor clienţilor noştri. De altfel, cartea are atât de multe aplicaţii practice care pot fi folosite zi de zi încât o folosesc toţi membrii familiei mele, de la copiii mei adulţi şi până la fiica mea în vârstă de 12 ani. De aceea, îţi recomand cu toată convingerea această carte."

Robert F. Forston Fost preşedinte al Asociaţiei Naţionale a Consultanţilor Certificaţi pentru Managementul Stresului, California

„Sentimentele îngropate de vii nu pier niciodată... este una dintre cele mai bune cărţi pe care le-am citit vreodată, capabilă să îţi transforme complet viaţa. Noi o recomandăm tuturor pacienţilor noştri. În acest scop, suntem nevoiţi să comandăm zeci de exemplare din această carte."

Dr. John Brimhall, Arizona

„Pentru toţi cei interesaţi să obţină starea de pace interioară, care înseamnă o mai mare încredere în sine şi capacitatea de a lua decizii mai bune în domeniul afacerilor şi în alte domenii personale, această carte şi ‚Scenariul' pe care îl oferă ea sunt absolut vitale. Clienţii pe care îi consiliez îşi transformă rapid viaţa după ce renunţă la vechile lor tipare comportamentale. Dizolvă-ţi blocajele, alege abundenţa şi deschide-te către viitor."

Lorin Beller, consilier în domeniul afacerilor masterat în domeniul sănătăţii, New York

„Am învăţat să mă cunosc pe mine însămi şi am descoperit iubirea de sine. La ora actuală învăţ cum să îi iubesc pe ceilalţi şi cum să mă las iubită de ei. Am dobândit astfel o nouă încredere în sine şi o nouă preţuire de sine. Mi-am îmbunătăţit astfel relaţia cu copiii mei şi cu fostul meu soţ. De când am eliminat sentimentele şi energia negativă din viaţa mea, am slăbit 25 de kilograme. De asemenea, am învăţat că este normal să îţi îngădui să simţi, inclusiv durerea. Cine nu simte nimic, nu trăieşte. Personal, IUBESC viaţa, şi gândul că o pot împărtăşi cu ceilalţi mă umple de entuziasm. Apreciez sincer această lucrare şi munca pe care a depus-o autoarea pentru scrierea ei."

R. L., California

„După o copilărie în care am fost abuzată sexual şi emoţional, am ajuns dependentă de relaţiile dezastruoase şi de tot felul de probleme în toate celelalte domenii ale vieţii mele. ‚Scenariul' pe care l-am descoperit în această carte mi-a schimbat complet viaţa în numai câteva luni. Îi sunt PROFUND recunoscătoare autoarei."

Linda B., Wisconsin

RECENZII

Spune-ne opinia ta despre acest produs! scrie o recenzie
Created in 0.0432 sec