Self Help - Edward Docx

Self Help - 
Edward Docx
Preț: 29,90 lei
Disponibilitate: în stoc
Autor:
ISBN: 9789731984773
Editura:
Anul publicării: 2012
Pagini: 408
Categoria: Beletristica

DESCRIERE

O familie împrăştiată în patru oraşe, o scrisoare misterioasă, o moarte neaşteptată: Self Help are toate ingredientele unui thriller, dar este mai mult decât atât. În căutarea adevărului ascuns cu mult timp în urmă, pornim în rescrierea cronicii familiei Glover din perspectiva fiecărui membru: Maria şi soţul ei, Nicholas, gemenii Gabriel şi Isabella, Arcadi, fiul abandonat. Rezultatul este un roman ca o păpuşă rusească: fiecare poveste ascunde o alta şi fiecare descoperire conduce la un nou mister.

Încununat cu Premiul Geoffrey Faber şi nominalizat la Man Booker, Self Help este o poveste de o frumuseţe stranie despre dragoste şi loialitate, pierderi şi dezvăluiri, şi despre moştenirea distrugătoare a minciunii.

Edward Docx s-a născut în nordul Angliei şi a copilărit în Manchester şi Londra. După şcoală, a urmat cursurile Christ’s College, Cambridge, unde a studiat literatura engleză. Şi-a început cariera de scriitor profesionist lucrând pentru diverse ziare naţionale.

Primul său roman, The Calligrapher, apare în 2003 şi este foarte bine primit de critică şi de public, fiind selectat de San Francisco Chronicle în lista celor mai bune cărţi ale anului. În 2007 publică cel de-al doilea roman, Self Help – intitulat Pravda (Adevărul) în S. U. A. – care este nominalizat la Man Booker şi câştigă Premiul Geoffrey Faber. Cel mai recent roman al său, The Devil’s Garden, a fost publicat în 2011. Edward Docx a scris pentru The Times, The Telegraph, The Washington Post, The Guardian, The Observer, Vogue şi The Independent.
Trăieşte şi lucrează în Londra.

RECENZII

Spune-ne opinia ta despre acest produs! scrie o recenzie

Cărți noi - Beletristica

Created in 0.0327 sec