Securitatea in Linux

Securitatea in Linux
Preț: 86,11 lei
Disponibilitate: în stoc
Autor:
ISBN: 973-20-0533-5
Editura:
Anul publicării: 2002
Pagini: 380
Format: 16X24
Categoria: Programare

DESCRIERE

Lucrarea lui Ramon J. Hantanon “Securitatea in Linux” ofera un material cuprinzator destinat administratorilor de retea si utilizatorilor de Linux experimentati. Desi sunt descrise in detaliu toate conceptele de securitate, aceasta carte presupune ca cititorul deja are o intelegere fundamentala a principiilor unui sistem de operare, a administrarii unui server si a fundamentelor retelelor TCP/IP.
Subiectele de securitate sunt prezentate intr-o abordare pragmatica, descriind pe scurt teoria corespunzatoare fiecarui concept, insa cu un accent puternic pe aplicarea sa directa in administrarea serverelor de Linux, incluzand exemple si tipuri de configuratii.
Lucrarea este impartita in sase parti care abordeaza securitatea sistemului, securitatea retelei, securitatea aplicatiilor, securitatea perimetrala, accesul la distanta si autentificarea, precum si doua anexe cu informatii suplimentare.
Scopul acestei carti este de a oferi un ghid cuprinzator despre realizarea unor servere sigure sub Linux, incepand de la zero.

RECENZII

Spune-ne opinia ta despre acest produs! scrie o recenzie
Created in 0.0476 sec