Secretul longevitatii

Secretul longevitatii
Preț: 29,00 lei
Disponibilitate: în stoc
Autor:
Editura:
Anul publicării: 2006
Categoria: Tratamente

DESCRIERE

Lucrarea “Secretul longevitatii. Programul Okinawa” se bazeaza pe un studiu stiintific de mare anvergura desfasurat pe o perioada de 25 ani in Okinawa, arhipelagul in care oamenii duc o viata exceptional de lunga si productiva (media de viata este de 86 de ani la femei si 77 de ani la barbati). In Okinawa traiesc batrani care se ocupa de gradinarit , sa munceasca si sa faca miscare, desi au depasit 90 ani.
Planul de schimbare de 4 saptamani, cele peste 100 de retete delicioase si simplu de pregatit si planul de exercitii moderate va pot spori in mod spectaculos sansele pentru o viata lunga si sanatoasa.
Programul de viata okinawian scade riscul bolilor de inima, al osteoporozei si al bolii Alzheimer, precum si al cancerelor la san, ovar, prostate, etc.
Cartea este o privire realista si foarte meticuloasa asupra unei societati remarcabile, care a scapat aproape neobservata de catre cercetatorii occidentali in medicina. Fiind rezultatul unor cercetari medicale de amploare, cartea ne invata sa intampinam cu optimism perioada varstei a treia.

RECENZII

Spune-ne opinia ta despre acest produs! scrie o recenzie
Created in 0.0945 sec