Scrisori de la sufletul tau - Victor Noble

Scrisori de la sufletul tau - Victor Noble
Preț: 24,00 lei
Disponibilitate: în stoc
Autor:
ISBN: 9786068414423
Editura:
Anul publicării: 2015
Pagini: 137
Categoria: Spiritualitate

DESCRIERE

Scrisori de la sufletul tau - Victor Noble

De ce mi-a luat aproape toata viata ca sa pricep ca acolo unde e dragoste se vor intampla minuni? De ce mi-a luat aproape toata viata ca sa pricep ca tot ce trebuie sa fac e sa iubesc?

Fiecare zi in care mi-am dorit ca tu sa fii altfel este o zi pe care am pierdut-o. O zi pe care as fi putut sa o folosesc pentru a descoperi neputinta mea de a iubi. Poate ca de dragoste aveam eu nevoie ca sa ne schimbam.

Dragostea, cand e neconditionata, are acest efect asupra noastra si a celorlalti. Ofera-i-o sufletului tau de cateva ori pe zi si lasa dragostea sa se ocupe de schimbari. Pur si simplu iubeste pe cineva, pentru cine este acea persoana. Iubeste pe cineva, nu pentru ca asa vei avea o viata linistita, ci doar pentru ca asa iti vei vindeca sufletul. Celalalt poate sa se schimbe sau sa nu se schimbe, dar sufletul tau iti va multumi pentru asta.

Incepe sa iti construiesti cararea de aici; si incepe sa mergi catre un nou „tu” acum. Frumusetea, Miracolul si Credinta – pe toate le vei gasi pe cararea ta.

 Prelegerile din „Scrisori de la sufletul tau” sunt pline de invataturi care aprind flacara reinnoirii de sine. Dorinta de a arde si de a te schimba trebuie sa vina dinauntrul tau.

RECENZII

Spune-ne opinia ta despre acest produs! scrie o recenzie
Created in 0.0839 sec