Scrisoare de la Peles - Lettre de Peles

Scrisoare de la Peles - Lettre de Peles
Preț: 17,80 lei
Disponibilitate: în stoc
Autor:
ISBN: 978-973-87068-6-6
Editura:
Anul publicării: 2007
Pagini: 96
Format: 16,8 x 10,8
Categoria: Beletristica

DESCRIERE

"Scrisoare de la Peles" reproduce 20 de carti postale ilustrate cu imagini din castelul Peles, pe spatele carora, un ofiter din garda de paza a scris o scrisoare, in anul 1925. Textul este in limbile romana si franceza.

" De curand, uitandu-ma la fotografii vechi, aflate in podul cu amintiri ramase de la bunicii mei, am gasit un plic cu 20 de carti postale (doua imagini se repeta). Pe ele este scrisa o singura scrisoare, de catre un ofiter din regimentul de vanatoare care supraveghe castelul Peles in anul 1925, pe vremea regelui Ferdinand si a reginei Maria.
Plicul nu este timbrat, astfel incat nu stiu daca ofiterul l-a dat sau nu, celei careia ii era adresat. Nu stiu cum a ajuns acest plic intre amintirile bunicilor mei, nici ce fel de ruda mi-a fost cel care a scris aceste randuri.
Tot ce stiu este ca, intr-o noapte de veghe, un ofiter a carui semnatura este de fapt indescifrabila, a scris o scrisoare micutei lui prietene, mistuit de tristete din cuza unei iubire care l-a dezamagit profund." - Profesor Mariana Bocsa Malin

RECENZII

Spune-ne opinia ta despre acest produs! scrie o recenzie

Cărți noi - Beletristica

Created in 0.0450 sec