Schimbarea de forme ~ tehnici şamanice pentru o transformare globală şi personală ~

Schimbarea de forme ~ tehnici şamanice pentru o transformare globală şi personală ~
Preț: 12,00 lei
Disponibilitate: stoc indisponibil
Autor:
ISBN: 978-973-7978-87-5
Editura:
Anul publicării: 2007
Pagini: 218
Format: 14 x 20 cm

DESCRIERE

Multe culturi indigene practică schimbarea de forme. Vânătorii amerindieni preiau spiritul prăzii, pentru a se asigura că vânătoarea va avea succes; vracii asiatici „ingereaz㔠o boală, pentru a-l vindeca pe cel suferind; luptătorii din Amazon devin jaguari, pentru a trece prin junglă fără să facă zgomot.

Cei care îşi schimbă forma înţeleg că tot ce înseamnă viaţă este energie şi că, prin concentrarea intenţiei, putem schimba tiparele energetice, creând o nouă formă.

Schimbarea de forme poate avea loc pe trei niveluri: celular - în care se face transformarea din om în plantă sau animal, sau în care se pierde din greutatea corporală; personal - în care putem deveni un Sine nou, sau putem renunţa la o dependenţă> şi instituţional - în care se creează o afacere nouă sau o nouă identitate culturală.
Încă din 1968, unii maeştri şamani din Africa, Asia, Orientul Mijlociu şi continentele americane l-au instruit pe John Perkins să-i înveţe pe cei din lumea industrializată, tehnicile puternice folosite în procesul schimbării de formă.

Cartea sa inovatoare vă poartă spre deserturi şi jungle, munţi şi oceane, centre de cercetare medicală şi birouri de conducere ale corporaţiilor, pentru a învăţa pas-cu-pas metodele practicii sale, care integrează tehnici străvechi şi moderne, pentru a produce o vindecare profundă.

RECENZII

Spune-ne opinia ta despre acest produs! scrie o recenzie
Created in 0.0313 sec