Sarutul

Sarutul
Preț: 28,75 lei
Disponibilitate: în stoc
Autor:
Editura:
Anul publicării: 2005
Pagini: 328

DESCRIERE

Nota editurii: Cu acest al 53-lea roman, Danielle Steel se apropie de un record greu de depasit: cartile sale au fost publicate in toata lumea, in tiraje de aproape 500 milioane de exemplare.
SARUTUL este o poveste emotionanta despre fragilitatea vietii si despre puterea iubirii de a vindeca, elibera si transforma doi oameni al caror destin se afla in deriva.
Isabelle Forester, o femeie extraordinar de frumoasa, maritata cu un cunoscut bancher parizian, traieste drama sotiei care nu mai reprezinta nimic in ochii sotului. Acelasi esec in casnicie il marcheaza si pe Bill Robinson, un broker de renume din Washington. Pentru cei doi, aflati la mare departare, o prietenie intretinuta prin telefon reprezinta o raza de speranta. Intr-o zi, ei hotarasc sa se vada la Londra unde, din pacate, cad prada unui grav accident.
Aflati in spital, cu trupurile zdrobite, ei pornesc pe drumul anevoios al refacerii, presarat cu multiple incercari pentru trup, spirit si inima.
Vor reusi oare cei doi sa gaseasca puterea de a lupta pentru insanatosire, dar si pentru a da piept cu ceea ce au lasat in urma?

RECENZII

Spune-ne opinia ta despre acest produs! scrie o recenzie
Created in 0.0458 sec