Sarcina, nasterea si nou-nascutul. Ghid complet

Sarcina, nasterea si nou-nascutul. Ghid complet
Preț: 28,00 lei
Disponibilitate: în stoc
Autor:
ISBN: 973-728-076-8
Editura:
Anul publicării: 2004
Pagini: 526
Format: 16,5x23,5
Categoria: Medicina umana

Scrie o recenzie!

*
?
Completați numele sau diminutivul dumneavoastră
?
Adresa dvs de e-mail, câmp opțional. Completați dacă doriți să primiți prin e-mail eventualele replici/răspunsuri.
*
?
Scrieți un titlu relevant pentru review-ul dvs, folosind cuvinte reprezentative pentru descrierea produsului care urmează să o faceți.
*
?
Textul review-ului, vorbiți la obiect, oferiți câte mai multe detalii.
*
1 2 3 4 5
?
Acordați o notă produsului (în funcție de caracteristici, raport preț/calitate, etc.): de la cinci stele, dacă sunteți foarte mulțumit, până la o stea, dacă sunteți foarte nemulțumit.
*
?
Codul de siguranță, necesar pentru a face distincție între oameni și programele informatice automate care răspândesc spam
Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii

DESCRIERE

Lucrarea "Sarcina, nasterea si nou-nascutul. Ghid complet" se adreseaza in egala masura viitorilor parinti si unor categorii de profesionisti in domeniul medical: elevii scolilor sanitare post-liceale, studentii facultatilor de medicina, asistentilor medicali, chiar medicilor de alte specialitati.
Rodul unei experiente foarte bogate a autoarelor - Penny Simkin, Janet Whalley, Ann Keppler - actualizata si completata, aceasta lucrare reflecta realitatile din sistemul de ingrijire a sanatatii din Statele Unite ale Americii, care dispune de resurse impresionante, este bine organizat si functional.
Autoarele au asociat intr-o maniera ingenioasa informatia medicala de ultima ora cu sugestiile practice, izvorate din traditie si experienta.
Ea se constituie un ajutor valoros pentru orice cititor, fie ca este studiata ca un manual de catre elevi sau studenti, fie ca este parcursa in scop informativ de viitorii parinti.

RECENZII

Spune-ne opinia ta despre acest produs! scrie o recenzie
Created in 0.0425 sec