SARA, cartea a doua. Sara si Seth, bunii prieteni neinaripati ai lui Solomon

SARA, cartea a doua. Sara si Seth, bunii prieteni neinaripati ai lui Solomon
Preț: 18,00 lei
Disponibilitate: stoc lichidat
Autor:
ISBN: 978-606-8080-28-4
Editura:
Anul publicării: 2010
Pagini: 248
Format: 13 x 20
Categoria: Beletristica

DESCRIERE

Încă de la prima frază, noul roman din seria Sara, de Esther şi Jerry Hicks, ne conduce de la un capitol la altul prin tot felul de aventuri şi distracţii.

Seth, noul elev de la şcoala Sarei, începe să îşi pună tot felul de întrebări legate de viaţă, solicitând o înţelegere mai deplină. De aceea, Solomon, bufniţa „care vorbeşte fără să-şi mişte ciocul” din prima carte a seriei, reapare şi le oferă Sarei şi lui Seth, dar şi cititorului acestei aventuri alerte în lumea înţelepciunii, o nouă perspectivă legată de viaţa pe această planetă. Este o carte obligatorie pentru copiii de toate vârstele.

Pe scurt, avem de-a face cu doi tineri aventuroşi şi mari iubitori de căţărat în copaci, care poartă o serie de dialoguri cu mentorul lor înaripat, amuzant şi înţelept, pe tema diferitelor (şi uneori confuzelor) lor experienţe legate de părinţi, profesori, elevi, vecini şi proprietari. Aceste dialoguri continue îl conduc pe cititor către claritatea şi simplitatea experimentării conştiente a unei perspective surprinzător de pragmatice a regulilor jocului vieţii.

RECENZII

Spune-ne opinia ta despre acest produs! scrie o recenzie

Cărți noi - Beletristica

Created in 0.0368 sec