Sanatate la trei niveluri ~ alinierea corpului, minţii şi sufletului pentru a obţine sănătate, fericire şi o viaţă împlinită ~

Sanatate la trei niveluri ~ alinierea corpului, minţii şi sufletului pentru a obţine sănătate, fericire şi o viaţă împlinită ~
Preț: 16,00 lei
Disponibilitate: în stoc
Autor:
ISBN: 978-973-1701-30-1
Editura:
Anul publicării: 2008
Pagini: 153
Format: 14 x 20 cm

DESCRIERE

Unul dintre pericolele fundamentale ale lumii de astăzi pare a fi pierderea echilibrului. Ne pierdem echilibrul tot timpul: când mâncăm şi când bem, când lucrăm şi când gândim.

Deseori ne pierdem echilibrul atunci când emoţiile acaparează ceea ce este mai bun în noi şi astfel ne înfuriem sau intrăm în depresie.

Mulţi oameni gândesc din ce în ce mai puţin pentru ei înşişi şi „gândesc” din ce în ce mai des gândurile altor oameni.

Aceste gânduri se infiltrează în fiecare zi în propriul nostru mod de gândire şi judecată prin reclame, filme, din ziare, de la televizor, făcând confuzia să sporească şi mai mult.

Noua generaţie pare din ce în ce mai interesată de o lume virtuală, în care problemele şi soluţiile virtuale nu corespund întotdeauna cu lumea reală.

În acest context este mai uşor de văzut cărarea întunecată şi inevitabilă a înstrăinării care ni se aşterne în faţă.

Riscăm să ne înstrăinăm din ce în ce mai mult de sinele nostru adevărat şi de tot ceea ce este bun în jurul nostru, dacă nu decidem să ne apărăm.

RECENZII

Spune-ne opinia ta despre acest produs! scrie o recenzie
Created in 0.0640 sec