Să intrăm pe frecvenţa Universului - Thomas David

Să intrăm pe frecvenţa Universului - Thomas David
Preț: 15,00 lei
Disponibilitate: în stoc
Autor:
Editura:
Anul publicării: 2013
Pagini: 208
Format: 13x20 cm
Categoria: Spiritualitate

DESCRIERE

Să intrăm pe frecvenţa Universului - Thomas David
Să intrăm pe frecvența Universului
            • un jurnalist
            • șase persoane aflate în transă, ce transmit prin channeling
            • mesaje din alte dimensiuni ale Universului

 
             Această primă antologie a channelingului reunește șase dintre cele mai cunoscute persoane care fac channeling în America. Două dintre ele, Geoffrey Hoppe și Lee Carroll, îi sunt deja cunoscute publicului român prin intermediul cărților publicate de-a lungul anilor de Editura For You.
            După ce a studiat vreme de zece ani fenomenul de channeling, David Thomas pleacă împreună cu cineastul Matthiew Klinck să-i întâlnească pe Darryl Anka, Wendy Kennedy, Geoffrey Hoppe, Shawn Randall, John Cali și Lee Carroll, pentru a realiza interviuri video cu ei și, indirect, cu entitățile pentru care aceștia comunică mesaje. În cursul acestor sesiuni extraordinare, persoanele primesc de la ghidul lor spiritual răspunsul la întrebările care le sunt adresate. Din aceste schimburi intense s-a născut o carte ce debordează de informații pertinente despre subiecte fundamentale, precum Legea Atracției, ideea de Dumnezeu, apariția unui nou nivel de conștiință la scară planetară și modul în care ne creăm propria realitate.
            Să intrăm pe frecvența Universului este o carte ideală pentru familiarizarea cu noțiunea de channeling și cu subiecte de mare actualitate, iar mesajul final al cărții este unitar și încurajator pentru noi toți.

RECENZII

Spune-ne opinia ta despre acest produs! scrie o recenzie
Created in 0.0640 sec