Sa intelegem numerologia - De ce sunt importante numerele in viata

Sa intelegem numerologia - De ce sunt importante numerele in viata
Preț: 23,50 lei
Disponibilitate: stoc indisponibil
Autor:
Editura:
Anul publicării: 2008
Pagini: 312

DESCRIERE

Imi amintesc foarte bine ce intrebari asupra numerologiei mi-am pus eu insami, cand ma aflam la inceput de drum. Este intr-adevar o stiinta sau doar o jucarie amuzanta? Chiar imi arata adevarul despre mine insami, raspunde intrebarilor mele despre cine si ce sunt, sau este doar un joc?
La inceput, am fost sceptica. Insa – dupa cum am aflat – deoarece numele meu de botez incepe cu S si se termina cu Y, nu ma iau dupa ce spun altii, ci cercetez si imi formez propriile opinii.
Imi amintesc ca, odata, Oprah Winfrey avea ca invitati niste persoane care discutau despre veridicitatea astrologiei. Astrologul si-a sustinut foarte convingator punctul de vedere. Interlocutorul sau a spus ca e o prostie ca oamenii sa-si piarda timpul cu asa ceva. Evident, el nu-si pierduse timpul sa cerceteze si sa vada ca s-ar putea sa nu aiba dreptate, pentru ca nu a adus nici un argument concret in sprijinul afirmatiilor sale.
Adevarul e ca persoanele care studiaza intr-adevar astrologia nu pot sa se declare impotriva ei. Ele descopera ca este o stiinta adevarata, care nu numai ca arata diverse lucruri despre oameni, dar reveleaza si legile spirituale, deschizand, totodata, mintea omului catre minunile incredibilului nostru univers si catre natura dumnezeiasca.
Recent, am fost invitata unei emisiuni la radio pentru a discuta despre cartea mea. In particular, realizatorul emisiunii mi-a spus ca un preot fundamentalist a scris o carte despre tot ceea ce el considera drept cult, iar printre acestea se afla si numerologia. Este evident ca avea idei preconcepute fara sa cunoasca nimic despre asta. Partea nostima este ca el insusi este lider al unui „cult“. In dictionarul meu, cuvantul cult este definit ca „sistem de rituri si practici religioase; devotiune ferventa fata de o persoana sau un ideal.“ Apoi continua cu „Vezi religie.“
Am vrut sa subliniez astfel urmatoarea idee: Daca vrem intr-adevar sa ne convingem de veridicitatea oricarui lucru, cel mai bine este sa tragem propriile noastre concluzii, din cercetarile intreprinse de noi insine. Exact asa am hotarat sa procedez eu in ceea ce priveste numerologia si nu am regretat niciodata. Cunostintele desprinse din aceasta stiinta mi-au fost utile atat in pregatirea mea academica – fiindca am invatat foarte multe despre istoria limbajului, a alfabetelor si a filosofilor care ne-au modelat gandirea, despre istoria stiintei si despre minunatele descoperiri care ne-au ajutat sa intelegem legitatile universului nostru –, cat si spiritual, intrucat am capatat o intelegere mai profunda, stiind aceste lucruri.
Cand am participat pentru prima data la un seminar de numerologie de la Societatea de Cercetari Filosofice din Los Angeles, i-am auzit pe cativa spunand ca numerologia poate fi invatata mai repede si mai usor decat astrologia, ceea ce este adevarat. Dar nu a fost atat de simplu cum m-am asteptat. De la un lucru am ajuns la altul, si apoi la altul, si m-am afundat din ce in ce mai mult. Cautand stiinta pe care se bazeaza numerologia, am ajuns la Kabala, a carei profunzime nu are limita. Este un studiu revelator, care te implineste spiritual si iti da mari satisfactii.
Deci, sa raspund la intrebarea de mai sus: Este numerologia o stiinta sau doar o jucarie amuzanta? Este o stiinta. Si este si amuzanta, pentru ca ajungi sa spui permanent „Evrika“ si „Ahaa!“ Stimuleaza gandirea si incalzeste sufletul.
Spune numerologia adevarul despre mine sau este doar un joc? Fara nici o indoiala, spune adevarul. Aveam unele probleme personale pe care nu le puteam intelege cu nici un chip. Numerologia m-a facut sa vad cine sunt cu adevarat. As putea scrie o carte intreaga numai despre acele revelatii, dar sa trecem mai departe! Hai sa vorbim despre dumneavoastra si despre revelarea personalitatii dumneavoastra! Porniti intr-o minunata aventura!
Autoarea

RECENZII

Spune-ne opinia ta despre acest produs! scrie o recenzie
Created in 0.0480 sec