Sa fii cel mai bun

Sa fii cel mai bun
Preț: 10,00 lei
Disponibilitate: în stoc
Autor:
ISBN: 9789736293238
Editura:
Anul publicării: 2013
Pagini: 506

DESCRIERE

Dragoste, crimă şi trădare – sunt doar câteva dintre ingredientele vitale ale romanului Să fii cel mai bun, ecranizat în 1992 cu Lindsay Wagner şi Anthony Hopkins în rolurile principale.
Este povestea frumoasei şi puternicei Paula O’Neill, moştenitoare a imperiului Harte, care se trezeşte atacată de răzbunătorul ei văr Jonathan, care vrea să câştige controlul asupra acestei averi uriaşe.
Cum moartea şi înşelăciunile îi subminează Paulei poziţia, se pare că salvarea ei de la ruină depinde de un singur om – atrăgătorul ei şef al securităţii Jack Figg – care are experienţa şi relaţiile necesare pentru a dezvălui secretele întunecate ale lui Jonathan.
Paula O’Neil este urmaşa Emmei Harte, personaj care a apărut în urmă cu mai bine de 30 de ani şi a devenit imediat figura iconică a timpurilor noastre clădind celebra dinastie Harte şi arătându-ne tuturor care este Preţul succcesului.
Barbara Taylor Bradford este una dintre cele mai bine cunoscute autoare de romane de pe mapamond, care a fost întotdeauna în primele locuri în toate topurile. Cărţile ei au fost traduse în peste 40 de limbi şi vândute în peste 88 de milioane de exemplare în 90 de ţări.

RECENZII

Spune-ne opinia ta despre acest produs! scrie o recenzie
Created in 0.0914 sec